Iako kalendarski jesen nije stigla, već postoji mnogo beauty trendova koji će biti popularni ove sezone. Od bogatih, sjajnih boja kose do bob frizura, ruževa u braon tonovima i sl. - inspiracije nam sigurno ne nedostaje. Međutim, nešto što posebno volimo da istražujemo su mikrotrendovi. Da, govorimo o tim manjim, specifičnijim trendovima koji još uvek nisu toliko rasprostranjeni. 

U nastavku donosimo 5 cool tendencija u svetu lepote koje možete da isprobate ukoliko želite da se istaknete u narednom periodu.

Rumenilo u nijansama cigle

Rumenila su veliki trend, ali prema rečima šminkera Buster Knighta, ako želite da napravite razliku, odlučite se za dublje, ciglaste tonove. Šminkerka Min Sandhu kaže da su toplije nijanse odlične za isticanje ostataka letnje preplanulosti.

Breezy Blond frizura

Ako tražite frizuru za novu sezonu, upoznajte "breezy blond". Kao što je opisala stručnjakinja za kosu Samantha Cusick, ovaj stil uključuje mešavinu toplih plavih i svetlih tonova pšenice u kombinaciji sa mekom shag frizurom." Breezy blond je savršen način da osvežite svoj izgled za jesen," kaže Cusick.

Usne u bojama voća

Knight kaže da su sjajne usne u bojama voća pravi izbor ove jeseni. "Predviđam da će nijanse bobica biti prečica do statement izgleda uz minimalni trud", kaže Sandhu. Ovaj trend je savršen način da dodate dašak boje i samopoudzdano zakoračite u hladnije mesece.

Y2K Slojevi

Blunt frizure su bile u trendu ovog leta, ali slojevi se polako vraćaju u modu. Ako želite da podignete izgled na viši nivo, stilista za kosu James Lear kaže da će Y2K slojevi doživeti povratak. Ovi slojevi su mnogo kraći i oštriji i odlični su za dodavanje volumena i pokreta vašoj kosi.

Mat izgled

Da, dobro ste pročitali, sjajna koža se zamenjuje baršunastim završetkom ove jeseni. "Matirana koža se vraća," kaže Knight.