SNIŽENI PARFEMI PO KOJIM ŽELIMO DA PAMTIMO LETO 2022: Pronađite idealan za sebe u naših 12 all time favorite mirisa

Želite novi miris koji će vas uvek podsećati na leto 2022? Checkirajte naše sjajne predloge na sniženju!

Profimedia

Vreme odmora je uveliko počelo, ali zato kreću i ozbiljni popusti!

Naša redakcija je počela sa laganim, ali intenzivnim beauty pripremama za odmor, i ako nas pitate, sad je idealno vreme za kupovinu novog parfema!

Leto nam, kao što možete i sami da se uverite, svojim nepodnošljivo visokim temperaturama jasno govori da se stacioniralo, te je sada idealno vreme da se oslobodite teških mirisa i pronađete nove laganije parfeme koji će vam doneti potrebnu svežinu.

Odmah da se razumemo, kada kažemo laganiji, nikako ne mislimo na manje dugotrajan na koži, čak naprotiv, u potrazi smo za mirisima koji odolevaju vrućinama i bez obzira na okolnosti ostavljaju trag na koži tokom celog dana.

Na kraju krajeva, u narednih nekoliko meseci moraćemo da nadoknadimo sve propušteno, a za to će nam biti potrebno mnogo različitih parfema, kako za odlazak na posao, tako i za odlazak u klub.

Ukoliko imate na umu neki miris, u parfimerijama ima dosta vrlo popularnih parfema koji su trenutno sniženi i do 50 %.

Iako je izbor parfema definitivno teška i veoma lična stvar, predlažemo da sledeću listu sačuvate u svojoj galeriji na telefonu, kako biste znali odakle da započnete istraživanje sledeći put kada se uputite u šoping.

Lilly.rs Sniženi parfemi za leto 2022.