Znate li one žene za kojima se morate okrenuti jer toliko dobro mirišu? Sigurni smo da ste barem jednom nepoznatu ženu u prolazu pitali za ime parfema koji koristi.

Ipak, iako je na njoj mirisao kao da ga je tek nanela, čini vam se da za vama ne ostavlja tako opojan i prijatan trag koji biste želeli.

I dok smo u potrazi za dugotrajnim mirisima nailazili samo na poznate dizajnirane parfeme, u prolazu smo pročitali da je tajna žena koje uvek mirišu predivno zapravo u nadogradnji slojeva.

Kada malo bolje razmislimo - logično je. Šta bolje "lepi" miris za kožu nego parfemski losion iste mirisne note? Apsolutno dobitna kombinacija!

Ipak, slojevi nisu nešto što praktikujemo za leto, te težimo ka tome da se u svakom trenutku osećamo sveže, što zbog visokih temperatura i nije baš najjednostavniji zadatak.

Teške i hranjive kreme za telo sve češće zamenjujemo laganim i negujućim losionima. Prednost losiona je ta što ne sedaju preteško na kožu te joj istovremeno omogućavaju dubinsku negu i osećaj hidratacije tokom celog dana.

Ipak, kada jednom probate parfemske losione veća je verovatoća da ćete se pre odreći bočice parfema, nego ovih laganih formula. Ono što volimo kod ovih mirisnih losiona jeste to što se neodoljive note zadržavaju na koži duže od parfema, čak i usled visokih temperatura, i bez obzira na to koliko je naš svakodnevni tempo užurban.

Giorgio Armani, Narciso Rodriguez Parfemski losioni pariraju luksuznim nota poznatih mirisa.