Pojedine slavne ličnosti izgledaju kao da je za njih vreme stalo, a jedan od svetlih primera je niko drugi do prelepa glumica Sienna Miller. Ona je, uprkos trendovima koji se smenjuju iz sezone u sezonu, ostala verna specifičnom stilu oblačenja i uopšteno boho estetici koja je bila na vrhuncu 2000-ih, a koja se ponovo vraća na velika vrata.

Međutim, pored stila oblačenja, Sienna se još od samog početka karijere drži i stepenaste frizure koja je, slobodno se može reći, vanvremenski klasik, iako je povremeno imala "izlete" sa dužim bobom.

Sienna miller verna je stepenastoj frizuri.
Shutterstock 

Siennu Miller svet je upoznao 2004, kada je imala samo 22 godine, u filmu "Alfie", što je ujedno bila njena prva veća uloga.

Upravo je tada njena stepenasta frizura sa šiškama oduševila i "kupila" brojne dame širom sveta. Tokom godina koje slede, ona je u više navrata modifikovala frizuru koju je proslavila, te je puštala i kratila šiške, a sami lejeri kose bili su više ili manje istaknuti.

Sienna Miller proslavila je stepenastu midi frizuru.
Shutterstock 

Ono što je bilo zajedničko svim varijantama je dužina, te su se njene stepenaste frizure spadale u midi stil, koji se, dokazano, najlakše oblikuje, nevezano za teksturu kose i sjajno pristaje kako mlađim damama, a tako i starijim.

Sienna je prepoznatljiva po kraćim pramenovima koji uokviruju lice, a baš zbog kratkih stepenova, frizura ima popriličan volumen, čak i kada je ne isfenirate. Takođe, verna je i nijansi "zlatne plavuše" koja licu daje svežinu i mladolikost.

Glumica koja je napunila 40 godina i dalje je verna istoj frizuri što se moglo videti i po brojnim skorašnjim pojavljivanjima na crvenom tepihu, a stilisti su saglasni da je ovako nešto idealno za one koji traže bezvremeni stil, jer izgleda dobro nevezano za godine.

Savršen volumen kose za 2 minuta Instagram/helenreavey