Kada govorimo o make-up trendovima, oni se menjaju kao i moda. U poslednje vreme naglasak je na nešto izraženijoj šminki koja je rezultat uticaja popularnih serija, poput Euphorie.

Vraća se trend naglašene šminke, tankih obrva i estetike koju smo ostavili u devedesetima. To ne znači da minimalistički izgled nije poželjan, ali ako želite da unesete dozu razigranosti u vlastiti stil, onda je pravo vreme da uložite u kvalitetan proizvod koji će se istaći na pravi način.

Posebno bismo istakli boju fuksije koja je veliki trend ove sezone kako u modi tako i u make-upu. Poznata francuska vizažistica Violette, čiji Instagram profil obožavamo, objavila je novi ruž za usne boje fuksije.

Vizažistica, koja je oduvek negovala francuski stil, a poznato je da je simbol francuske estetike crveni ruž, ove sezone zapravo predlaže zamenu bojom fuksije.

I sama navodi da je francuska estetika opšte poznata jer je uvek ista, te je želela da ode korak dalje. Zapravo, želela je da pronađe efektnu boju koja će biti zamena za crveni ruž.

Inspiraciju je potražila u starinskim materijalima i pronašla ju u baršunu boje fuksije. Tkanina je zapravo bila početna tačka za njenu novu tečnu nijansu za usne. To je šarena fuksija uravnotežena plavom i žutom. Definisala ga je kao francusku verziju ružičastog ruža za usne. Nije nežna ni dosadna, već upečatljiva nijansa koja će usnama dati karakternu boju koja neće proći nezapaženo.

Nažalost, njen ruž nije dostupan na regionalnom tržištu, ali u drogerijama možete pronaći i vrhunske zamene u popularnoj boji fuksije. Make-up look s ovim ružem nameće se kao idealna kombinacija za leto.

Fuksija ruž je zapravo idealan izbor jer je sam po sebi dovoljan da imate upečatljiv make-up. Osim toga, savršeno će se uklopiti kako uz klasične, tako i uz razigrane modne kombinacije koje ćemo nositi.