5 NAJBOLJIH SERUMA ZA SUVU KOŽU LICA: Duboko vlaže kožu i do 90% pojačavaju hidratacijski učinak kreme

Ovih pet najboljih seruma dubinski hidriraju lice što ih čini najboljim izborom za suvu kožu.

Shutterstock

Nekada su hidratantne kreme bile ključni kozmetički proizvod koji smo svi imali u kozmetičkoj torbici. Međutim, danas se uz njih izdvajaju još neki ključni proizvodi, a među njima je svakako i hranljivi serum za negu kože lica. Ako ga još uvek niste uvrstili u svoju beauty rutinu, sada je krajnje vreme da to učinite, jer je toliko moćan da prave razliku na koži. Pored toga vašu rutinu nege kože učiniće efikasnijom i intenzivnijom.

Serumi za lice prodiru u kožu mnogo brže i dublje od običnih hidratantnih krema, pa tako neguju sve njene slojeve. Osim što dubinski hidriraju kožu, sprečavaju i pojavu znakova starenja i raznih nepravilnosti poput bubuljica i slično.

U nastavku smo odabrali pet najboljih koji će vašu kožu instant učiniti mladolikom, mekom i nežnom na dodir.

Avène - Hydrance Serum

Intenzivna umirujuća i hidratantna nega za osetljivu kožu iritiranu ili oslabljenu spoljašnjim faktorima, kao što su stres, zagađen vazduh, neodgovarajuća nega. Zahvaljujući nežnoj formuli Umirujućeg hidratantnog seruma koža je svilenkasta i glatka.

Avene 

L’Oréal - Hydra Genius Serum

Aloe voda poznata po svojim hidratant-nim svojstvima i bogata mineralima, pomaže u održavanju vodenih rezervi kože. Uz dodatak hijaluronske kiseline čini duo koji odgovara na izazove suve kože. Tekstura poput vode brzo prodire u kožu i čini je hidriranom, mekšom i gipkijom. Koža zadržava vlažnost, a nakon nekoliko korišćenja deluje svežije i intenzivno hidrirano.

Loreal 

La Roche-Posay - Hydraphase Intense Serum

Formula sa visokom koncentracijom aktivnih sastojaka lakše zadržavaju vodu u koži za efekat optimalne hidratacije. Topiva tekstura gela, brzo se upija, sveža i nemasna. Koža je nakon nanošenja osvežena i rehidratizovana, a dehidrirane linije instant deluju izravnano.

La Roche Posay 

Clinique - Moisture Surge Serum

Vodeni gel sa antioksidansima koji je ultra lagan, a istovremeno intenzivno vlaži kožu i rezultira jedrijim i blistavijim izgledom. Pomaže koži da prkosi vidljivim znacima starenja razbijajući pečate suvoće.

clinigue 

Uriage - Eau Thermale Water Serum

Ovaj intenzivan hidratantni serum za lice dubinski vlaži i osvežava kožu. Serum obnavlja hidrolipidni sloj kože i postepeno otpušta sastojke koji kontinuirano vlaže kožu. Redovnim korištenjem smanjuje se neugodan osećaj zatezanja i suvoće. Serum +90% pojačava hidratacijski učinak kreme.

Uriage