7 NAJBOLJIH LUKSUZNIH & DROGERIJSKIH KREMA ZA RUKE: Otkrijte hranljive formule koje neguju i stvaraju zaštitni sloj

Ovo je 7 odabranih krema za ruke koje daju najbolju zaštitu i negu u hladnom zimskom periodu.

Fossil via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Zima je i kalendarski stigla na naša vrata, uz vremenske uslove koje već sada vidljivo utiču na promene na koži. Kako se redovno posvećujemo nezi kože tela i lica, ništa manje pažnje ne zavređuje ni delikatna, nežna koža na rukama, Upravo je ovo regija na kojoj se znakovi starenja (pored vrata) najlakše pojavljuju, a najteže ispravljaju, te je kvalitetna nega prvi i osnovni preduslov za lep izgled.

Zbog toga smo istražili smo i pronašli najbolje kreme za ruke koje su dostupne kako u drogerijama, tako i u luksuznijim parfimerijama. Prema rečima stručnjaka, kvalitetna krema za ruke trebalo bi da sadrži mešavinu tri ključna hidratantna sastojka: humektante poput glicerina, okluzivna sredstva poput karite putera i emolijente kao što je lanolin. Pravilan odnos ovih sastojaka ključan je za efikasnu hidrataciju. Dodatno, kreme koje sadrže ceramide, prirodne lipide koji podržavaju kožnu barijeru i sprečavaju gubitak vlage, takođe su preporučljive.

Nastavite sa čitanjem kako biste saznali kojih 7 krema za ruke smo izdvojili za vas!

Chanel parfimisane kreme za ruke

Nova godina je pred vratima, a luksuzni brend Chanel donosi nam beauty proizvod koji sa radošću čekamo. Nove Chanel parfimisane kreme za ruke dolaze u setu, od kojih su sve tri ispunjene delikatnim cvetnim notama kultnih Chanel Chance mirisa. Lagana formula brzo se upija, ostavljajući kožu hidriranom i mekom.

Chanel 

Morrocanoil krema za ruke sa bergamotom

Obećani kvalitet Morrocanoil proizvoda pronašli smo i ovoj kremi za ruke idealnoj za hladnije mesece. Pruža intenzivnu negu ruku, noktiju i zanoktica, uz neodoljive sveže note bergamota i umirujuće mente. Ulje argana + kakao i shea puteri ostavljaju kožu svilenkasto mekom, dok hijaluronska kiselina pomaže u zaključavanju vlage.

MORROCANOIL 

Nikel Probiotik (Acidosalus) krema

Sadrži mlečni protein koji minimalizuje reakcije uzrokovane iritacijom kože, smanjuje vreme trajanja upale i ubrzava oporavak kože. Njen prirodni sastav osvojio nas je na prvu - badem, bakteriocini, jojoba, mlečni protein, noćurak, vitamini B kompleksa, vitamin E, vitamin F.

Pure Market 

L Occitane krema za ruke sa bademom

Obogaćena bademovim mlekom i uljem, ova svilenkasta krema hrani, omekšava ruke i ostavlja nežan miris svežih badema. Formula koja ne ostavlja masne tragove, kremaste je teksture i savršena za upotrebu tokom dana.

l OCCITANE 

Neutrogena koncentrisana krema za ruke

Neutrogena koncentrisana mirisna krema za ruke pruža trenutno olakšanje ispucale i suve ruke. Ključ je u formuli obogaćenoj sa 40% prirodno dobijenog hidratantnog glicerina, kao i dodatku vitamina E.

neutrogena 

Balea UltraSensitive MED krema za ruke

Ova specijalno kreirana medicinska krema za ruke pruža izvrstan kvalitet: pogodna je za najosetljivije tipove kože, jer ne sadrži parabene, mirise.

DM Balea 

48 zaštitna krema za ruke

Kultni proizvod već decenijama, obožavan od strane svih generacija, daje odlične rezultate u borbi protiv ispucale, suve i iritirane kože. Njena specifična formula stvara na koži zaštitni sloj koji štiti ruke od štetnih spoljašnjih uticaja, naročito u zimskim uslovima.

Lilly.rs