PLAVI AJLAJNER DOŽIVLJAVA SVOJU RENESANSU KAO AKTUELNI BEAUTY TREND: Izdvajamo 7 najboljih na našem tržištu

Plava olovka za oči je jedan od aktelnih make up trendova za proleće 2024!

Profimedia

Sve što je potrebno je brz pregled Instagrama ili TikToka da biste videli da plava šminka za oči ponoovo ima svoj trenutak. Zapravo, prema izveštaju o trendovima na Pinterestu, pretrage za plavim senkama za oči povećane su za 65% ove godine.

Nemojte misliti da trend plave šminke staje samo na senkama za oči. U poslednje vreme, videli smo mnoštvo inspirativnih izgleda sa plavim ajlajnerom. Bilo da je u pitanju brzi potez ceruleanom ili zamah dubokog, mornarski plavog, ovo je trend za 2024. godinu koji odgovara svakoj boji očiju i tenu kože. 

Nastavite da čitate kako biste videli našu listu 7 najboljih plavih ajlajnera na tržištu!

URBAN DECAY 24/7 Glide-On Waterproof Eyeliner Pencil u nijansi Chaos

Pravi klasik među olovkama za oči je ova Glide-On vodootporna verzija. Chaos nijansa je najeklektičnija plava koju znamo. Razmotrite je ako želite da unesete dašak boje u svoj dnevni make up izgled.

Urban Decay 

LAURA MERCIER Caviar Tightline Eyeliner u nijansi Bleu Marine

Ako ipak želite nešto suptilniju opciju, posegnite za ovom od brenda Laura Mercier. Sofisticirana mornarsko-plava je blaža od drugih, ali se ipak oseća sveže i uzvišeno u poređenju sa tradicionalnom crnom olovkom za oči.

Laura Mercier 

MAYBELLINE Tattoo Studio Gel Waterproof Longwear Eyeliner u nijansi Arctic Skies

Ova budget friendly opcija ima vodootpornu gel formulu, koja se ne razmazuje, bledi ili prenosi. Volimo je jer je upakovana u roll pakovanje zbog kojeg ne moramo da se brinemo da li imamo rezač za olovke u svakom trenutku.

Maybelline 

DIOR Diorshow on Stage Liner u nijansi 181 Satin Indigo

Neko želi intenzivan pigment koji se precizno nanosi? Oslonite se na Dior ajlajner koji ostavlja intenzivan trag, a vodootporna formula je tu kako bi čak i modeli na prestižnim revijama kuće Dior osećali dovoljno sigurno i samopozdano.

dior 

KIKO MILANO Automatic Eyeliner & Khol u nijansi broj 06

Još jedan mornarsko plavi ajlajner - koji posebno lako klizi po koži - nema povlačenja ili grubih poteza! Proizvod pruža visoko intenzivnu boju sa vodootpornim finišom.

KIKO Milano 

MAC Gel olovka za oči Colour Excess u Perpetual Shock nijansi

Ako volite da koristite olovke za oči i na unutrašnjem delu oka, preporučujemo da posegnete za ovim MAC proizvodom. Olovka je poput krede koja je specijalno formulisana za ovu osetljivu regiju.

MAC 

NYX Professional Makeup Epic Wear Liner Stick Olovka za oči u Chill Blue nijansi

Ovaj ledeno-plavi ajlajner priziva duh estetike Y2K na najbolji način.

NYX Professional Makeup 

 Izvor: ELLE/N.K.