Više od karmina. Jer, kada uradite ruž u tamnoj nijansi fuksiji koji nosi naziv Sophia Loren N° 1, taj karmin nije samo još jedan u nizu ruževa s potpisom poznatih dizajnerskih kuća, već svojevrstan omaž legendi italijanskog filma, božanstvenoj ženi koja i u 81-oj godini inspiriše mnoge svojom lepotom i šarmom.

Ovim ružom nije samo urađen omaž filmskoj divi već i svim ženama, ali je Sophia odabrana kao prava i jedinstvena predstavnica italijanske lepote i prepoznatljivog italijanskog karaktera. Kada se Sophia nasmeje, cela Italija se smeje sa njom.  

Boja ruža je krajnje senzualna, ženstvena, seksepilna i savršena za tamniju put slavne glumice koja je upravo ruževe u sličnim nijansama nosila najviše kroz život do sada.

Ruž Sophia Loren N° 1 je prvi ruž posvećen italijanskog glumici. Sam ruž je potpisan od strane slavne dive koja je njegovo promo lice. Ovo je inače prvi put da je Sophia lice neke Dolce i Gabbana kampanje, što nas je iznenadilo.

“Sophia Loren N° 1 je naš način da se zahvalimo glumici i da glasno kažemo celom svetu: Hvala ti Sophia!. Hvala ti za tvoju lepotu, intelekt i činjenicu da te obožavaju širom sveta. Hvala ti što si sve ove godine reprezentovala italijansku lepotu i što si bila i ostala inspiracija mnogim ženama i dizajnerima. Danas slavimo sve to i ovo je naš poklon tebi.” 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija