Pored velikih obaveza koje je imala u poslednje vreme, zvezda filma Sin City uključena je u svaki aspekt svoje nove kozmetičke linije za šminkanje i negu kože, Honest Beauty.

Proizvodi se drže strogih standarda za prirodnu formulaciju te je čitava ponuda više nego impresivna. Ona objedinjuje 17 proizvoda za negu kože i 66 make up proizvoda, a posebno je aktuelan bogat asortiman za decu i bebe.

(Zablistajte sjajem Viktorijinih anđela: Našminkajte se kao Candice Swanepoel)

To je samo delić onoga što nam je u intervjuu otkrila Jess, a nas su više zanimali konkretni saveti kako ona neguje lice i telo i koja je njena svakodnevna beauty rutina. Iz intervjuaa koji je dala za Byrdie.com, izdvajamo najzanimljivije...

Koja je tvoja omiljena make up tehnika koju najčešće koristiš?

Volim da koristim senke u mauve nijansi kao i kremasto rumenilo. Lice uvek blago konturišem i na usta obično stavljam pink kremasti karmin. 

S obzirom da si veoma uključena u svaki korak u procesu proizvodnje, koji deo u okviru lansiranja linije ti je najzanimljviiji?

Sama gradnja proizvoda od nule i odlazak u hemijske labaratorije je dovoljno zanimljiv zadatak. Takođe usavršavanje pojedinih sredstava i tačan proračun sastojaka koji se koriste, sve dok on ne postane savršen je proces koji podrazumeva dosta posla ali i uživanja.

Kada bi morala da biraš samo jedan proizvod  iz čitave kolekcije, to bi bio?

To je tako teško! Naši proizvodi za negu kože su fantastični. Ali s obzirom da prvo morate da očistite lice, da nosite SPF tokom dana i da hidrirate kožu lica noću, to podrazumeva više koraka. U tom slučaju biram maskaru. Kada je nanosim na trepavice, prvo stavljam debeo sloj maskare na gornje, a onda dok se suše pređem na donje trepavice i na kraju još jednom ponovim proces. 

Koja je tvoja svakodnevna beauty rutina koja garantuje zdrav i lep izgled?

Spavanje i hidratacija. Ako ste dehidrirani i umorni izgledaćete loše, bez obzira na dobru šminku. Čak i najbolji make up proizvodi ne mogu da poprave taj nedostatak.

Koji je tvoj omiljeni proizvod koji uvek imaš na svom licu i bez koga ne napuštaš kuću?

Bilo da izlazim napolje u šetnju ili idem u teretanu uvek nosim korektor.

Tekst priredila: Kristina Milošev

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija