Glumica i dugogodišnja prijateljica dizajnera, Winona Ryder novo je lice beauty kampanje Marca Jacobsa.

Naime, poznati dizajner je rešio da sa svojim pratiocima podeli zanimljivu Instagram fotografiju, kojom je otkrio da se već uveliko snima beauty kampanja za make up liniju koja će se pojaviti u prodaji u proleće 2016.

Fotografija koju je radio David Sims prikazuje portret lepe Winone koja je našminkana tako da su u fokusu njen besprekoran ten i krupne mačkaste oči, za koje su bili zaduženi tamni ajlajner i karmin u nude boji, kao i blistavo zeleni lak za nokte. 

Snimanje je trajalo satima s obzirom da je Marc, inspirisan francuskom dramom "The Last Year at Marienbad" (1961), želeo što uverljivije scene koje odišu dekadencijom nekadašnjeg Pariza. I zaista, ova fotografija predstavlja samo uvod u celu priču....

Foto: Instagram / themarcjacobs

"Sa velikim ponosom i zadovoljstvom predstavljam fotografiju nadolazeće Marc Jacobs Beauty kampanje, za proleće 2016", napisao je Marc ispod fotografije i dodao: "Nju će predstaviti moja draga prijateljica (sa kojom se družim više od dve decenije), koja je neverovatno lepa i izuzetno talentovana, Winona Ryder".

Foto: Instagram / themarcjacobs

Winona se takođe oglasila u medijima, povodom nove Marcove kampanje, izjavivši: "Ono što volim kod Marca, među mnogim stvarima je što oboje imamo veoma sličan pogled na prošle epohe, istoriju mode i kulture. Pored toga, on nikada ne bira tipične "ukalupljene" vrste žena u nedostatku boljeg izraza."

Pored beauty kampanje na Instagramu smo takođe mogli da primetimo koliko je jako prijateljstvo između Winona i Marca traje godinama, s obzirom da poznati dizajner redovno deli fotografije sa svojom prijateljicom, sa raznih snimanja i eventa...

Foto: Instagram / themarcjacobs

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrb