Kate Bosworth retko kad pogreši. Skoro pa nikad! To se ne odnosi samo na odeću već i na make-up i frizure, što nam je prelepa Kate demonstrirala juče u Parizu na haute couture reviji Else Schiapparelli. 

Njena platinasta kosa je bila podignuta u damsku, elegantnu punđicu, dok je licem dominirao neki neprimetni puderast look. Na prvi pogled jednostavna frizure je ustvari savršena punđa stilizovana od kompleksne pletenice.

Za make up, Kate je odabrala ruž breskvaste nijanse kog je uparila komplementarnim toplim tonovima na kapcima i time akcent stavila potpuno na prekrasnu, svežu kožu koja je ove godine najveći make up hit. Bez konturisanja i s potpunim beauty minimalizmom, Kate je najavila veliki povratak decentne ženstvenosti u svetu makeup-a.

Odeća je ispratila ovaj eteričan beauty look - providna bela košulja sitnih karnerčića po sredini uparena je srebrnim prslukom opšivenim raskošnim i egzotičnim aplikacijama pri dnu, dok je za dole lepa glumica izabrala otmene i skupocene satenske pantalone plave osnove i belih latica, i metalih salonke sa dijamantskom šnalom. 

Perfekcija kojoj je nemoguće naći manu! 

izvor: fashion.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija