Osim što je poznata po dobrom stilu i ukusu, Rosie Huntington-Whiteley je takođe prepoznatljiva po uvek sređenoj kosi, koja je gotovo uvek ravna ili blago uvijena....Sve do sada!

(3 odlične kombinacije za dan u režiji Rosie Huntington-Whiteley)

Manekenka je za proslavu svog dvadeset i devetog rođendana rešila da eskperimentiše sa kosom, te nam je predstavila svoj novi, šik look: prelepe lokne sa ogromnim volumenom, koje nas asociraju na glamurozni disco vajb iz sedamdesetih. 

Zahvaljujući frizeru Christianu Woodu, manekenkine raskošne šiške su u isto vreme bile mekane i razbarušene, ali i veoma čvrste.

Da li se tajna krije u laku ili spreju za postojnost frizure, nismo sigurni ali smo zato uspeli da saznamo sve o Rosienoj make-up tehnici!

Ako pogledate malo bolje, osim lokni sigurno ćete zapaziti roze senku sa efektnim šljokicama koja je blistala na njenim očima i savršeno se uklapala sa disco haljinom u kojoj je Rosie izabrala da provede svoj rođendan. 

Za njen savršen, zavodljiv look zaslužna je tehnika konturisanja koja ističe najlepše delove lica, poput jagodica, nosa i usta. Reč je o Rosienom stiku za highlight Rosie for Autograph Starstruck Contour & Highlight Sticks, iz njene make-up linije. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija