Kendall Jenner je jedna od cura koja pripada klanu Kardashian, ali je u isto vreme iskrena devojka koja potpuno iskreno govori o svojoj borbi koju godinama vodi sa bubuljicama.

Upravo zato je nedavno rešila da podeli svoje lično iskustvo sa problemom koji pogađa mnoge tinejdžerke, ali i žene svih starosnih doba. Lepa manekenka je sasvim iskreno otkrila da su bubuljice godinama uticale na njenu nesigurnost, što se odrazilo na pad njenog samopouzdanja.

Nakon što je probala mnogobrojne kozmetičke proizvode i tretmane koji nisu davali rezultate, ona je rešila da ode u ordinaciju kod Christie Kidd, poznatog američkog dermatologa. Iako nije očekivala da će njen problem biti uskoro rešen, ona je poslušala savet doktorke i isprobala njenu kremu za lice, koja je nakon redovne upotrebe počela da daje pozitivne rezultate.

Naime, reč je o prirodnoj kremi koju možete sami napraviti, i dobra stvar je što sigurno sve navedene sastojke već imate u svojoj kuhinji.

Važno je da napomenemo, da osim što smanjuje akni i bubuljica ova krema deluje i protivupalno, te smanjuje izražajno crvenilo. 

Sastojci

- kašičica meda

- sok od limuna 

- soda bikarbona

Priprema:

Pomešajte kašičicu meda sa pola kašičice soka od limuna i isto toliko sode bikarbone. Dobijenu smesu nanesite na vidljive bubuljice. Nakon pola sata, isperite lice mlakom vodom.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija