Ako ste zaljubljenik u kozmetiku, velika je verovatnoća da uživate u gledanju beauty videa na YouTubeu i sigurno ste se barem jednom osećali loše, jer nemate tako besprekoran ten poput ovih cura. 

Upravo zbog toga šminker Wayne Goss je rešio da razotkrije  prevaru koja stoji iza ovih snimaka.

Wayne Goss je šminker i You Tuber poznat po svojim iskrenim recenzijama u kojima često razbija neke od aktuelnih kozmetičkih mitova, a ovoga puta okomio se na osvetljenje u videima. 

Njegov snimak za samo tri dana pregledan je više od pola miliona puta. U videu objašnjava kako je primetio da neki blogeri izgledaju potpuno fotošopirano pa je guglajući došao do zapanjujućeg otkrića.

Većina njih koristi posebno osvetljenje koje bukvalno pegla sve bore, posvetljuje ten i čini ga besprekornim. 

Kako bi razotkrio prevaru i sam je nabavio ovo čarobno osvetljenje. 

Wayne objašnjava kako želi svima da skrene pažnju i da do znanja da niko tako ne izgleda u stvarnosti i da je to samo laž zbog koje se mlade devojke i žene mogu osećati loše, jer uprkos make up proizvodima koje vlogerke promovišu ne uspevaju postići takav izgled.

Snapchat filteri i svi oni beauty filteri koje većina nas ima na svom telefonu, menjaju standarde lepote, a ovo je samo još jedna u nizu prevara na koju vam ukazujemo, jer zaista je malo onih sa besprekornim tenom. Takav izgled nije pravilo.

Zato pogledajte ovaj video i više nikada se nećete osećati loše kada vidite čuvene blogerke bez i jedne nepravilnosti na licu.




Izvor: fashion.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/