Ona je modna dizajnerka, supruga jednog od najzgodnijih fudbalera i brižna majka četvero dece, a u javnosti uvek izgleda sveže i odmorno. 

Bivša Spajsica ipak u rukavu ima par trikova, jer osim što njeno lice ne odaje nikakve znakove umora, isto je i sa starenjem, jer za Victoriju kao da je vreme stalo. Srećom, u jednom intervjuu, gospođa Beckham otkrila je ključnu stvar u svojoj jutarnjoj rutini, zbog koje uvek izgleda tako dobro. A još je bolje to što se radi o triku koji će vam doslovno oduzeti samo 90 sekundi i nakon kojeg ćete biti razbuđeni. 

O čemu je onda ovde reč? Naime, umesto da ujutro uživa u dugom tuširanju, Victoria u jednoj i po minuti tri puta izmeni toplotu vode, tako što započne s hladnom, pa nakon 30 sekundi prebaci na toplu i onda se opet zadnjih 30 sekundi tušira potpuno hladnom vodom.

Ok, priznajemo da ovo zvuči kao pomalo okrutan način da započne dana, ali verujte nam ( i Victoriji), nakon ovog brzinskog tuširanja, razbudićete se brže nego ikad i ostatak dana ćete biti odmorni i sveži. Takođe, smenjivanje tople i hladne vode u tušu poboljšava cirkulaciju, odčepljuje kapilare, pomaže u učvršćivanju kože, topi masnoću i čak jača imunitet. 

Nakon ovoga, tuširanje hladnom i vrućom vodom više i ne zvuči kao toliko loša ideja, zar ne?

Izvor: Index.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/