Iako je kroz godine promenila brojne nijanse, glumicu Emmu Stone pamtimo po njenom prepoznatljivom i nama omiljenom izdanju: kosi s crvenim odsjajem.

Ipak, oskarovka je, što mnogi ne znaju, prirodna plavuša i čini se da se nakon eksperimentisanja s raznim bojama vratila "korenima".  Svoju odluku najavila je polako, menjajući nijansu na sve svetliju i svetliju. Podsetimo se, prošlog meseca je predstavila svoju "jagoda plava" boju. 

Izgledala je poput izbledele verzije njene crvene kose, da bi nakon nekoliko nedelja pokazala novu verziju frizure na kojoj su bili vidljivi pramenovi, kojima je najavila da će i ona odabrati hit boju ove sezone – platinasto plavu. 

Svoj novi look predstavila je na AFI Life Achievement Award Gala večeri u čast holivudske dive Diane Keaton. Iako nije prvi put plavuša, ovog puta je odabrala nešto hladniju nijansu od predhodnih, ali i ova joj stoji kao salivena.

Čini se da je ona od onih srećnica kojima pristaju baš sve boje kose.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/