Od kada se pojavila, Kate je postala jedna od onih dama čija zvanična pa i neformalna pojavljivanja moraju da se proprate u medijima. Naravno, nama je Kate od starta bila u fokusu isključivo zbog modnih izbora.  Tako smo prateći njen stil došli do zaključka da su joj potrebne promene. Kako u domenu odće, tako i u beauty sferi. 

I Kate kao da nas je čula ili bar naslutila da priželjkujemo neku promenu pa je juče šarmantno prošetala svoj novi look na gledalištima tenskih terena Vimbldona. 

Vidno raspoložena i nasmejana, vojvotkinja od Kembdridža je ponosno pokazivala svoju novu frizuru. I treba, ako nas pitate!

Kosu jeste skratila za jedan pedalj, ali je nastavila sa krupnim loknama i uspela da u potpunosti otvori lice. Iako biste rekli da je ovo mala promena, za prezauzetu brinetu ovo je veliki beauty (a, kasnije ćemo videti i fashion) korak.

Svesna promene, jedna od najpoznatijih kraljevskih ličnosti na svetu, pojačala je šminku i tako naglasila oči koje su zacaklile zbog alajnera i maskare. 

Da ide u smeru promena dokazuje i to što u svoje outfite unosi veću raznolikost po pitanju izbora dizajnera. Tako, tufnastu haljinu do kolena potpisuju Dolce i Gabbana, a ne kreatori iz Velike Britanije koje Kate the Great najčešće nosi.

Otvorene, crne sandale se odlično slažu sa haljinom, a naočare su pravi mali dodatak koji upotunjuje jednu ženstvenu celinu prilagođenu prilici. Klimamo glavom i u potpunosti odabravamo njene promene. Pre nego što je ocenimo čistom 10, sačekaćemo još malo da budemo sigurni da nam miljenica ide u pravom smeru fashion promena. 

Na sledećoj strani pogledajte beauty i modne promene koje je Kate uvele i fotografije koje pokazuju kako je bila veoma spontana ovog puta: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/