Još jedna Nedelja visoke mode pripala je (bar na pisti) Belli Hadid koja se potrudila da i u off duty izdanjima zablista. Iako je Couture Fashion Week u Parizu trajao svega 3 dana, mlađana Hadid je uspela da prošeta više različitih izdanja nego što smo mogli da zamislimo.

Bella je i ovoga puta ostala dosledna svom provokativnijem izgledu po pitanju stila, ali se njene kameleonske sposobnosti ogledaju u tretiranju kose. Demonstrirala je kako na bezbroj načina možete tretirati kraću kosu i izgledati uvek tako kul! 

Od puštenog boba, preko šiški do punđica.

Momentalno se bacamo na analizu i nadamo se da učestvujete sa nama, inspirišete se, a po nešto možete i da kopirate.  

1.  Za večeru koju priređuje Vogue Foundation, Bella se opredelila za izazovnu haljinu, ali i zalizanu kosu. Jednostavno, tačno i u potunosti se slaže svečanijim sa outfitom. 

2.  Omaž velikoj modnoj kući, prilikom otvaranja izložbe House Of Dior lepa brineta je izabrala retro ulepšavanje - šiške sa strane i natapirana kosa uvezana u diskretnu punđu. 

3. Razdeljena na sredinu, zalizana i puštena kosa! Tu su i naočare za sunce sa belim okvirom koje se odlično slažu sa frizurom.  

4. Punđa+ puštena kosa. I naravno, obevezan aksesoar koji štiti od sunca. 

5. I ovom prilikom napuštajući Miu Miu show, Bella ima neobavezni bob sa razdeljkom sa strane. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/