Taman kad pomislite da je nemoguće izmisliti nešto novo u svetu mode i lepote, ova industrija vas iznenadi. Ovaj put ta čast pripala je čuvenoj italijanskoj modnoj kući Fendi. Na reviji kolekcije jesen/zima 2018., videli smo čitav niz aktuelnih modeling zvezda: Kaia Gerber, Bella i Gigi Hadid, Adwoa Aboah, ali i Fendi beauty rešenje za umorne oči.

I ne samo za umorne oči, već za kompletno osveženje lica, pa čak i čitavog izgleda, ako uzmete u obzir da je u pitanju jesenja kolekcija, te da su dominatni tonovi u njoj bili prilično hladni i zagasiti.

Glavni šminker kuće Peter Philips, svakoj devojci podario je upečatljiv pogled i to zahvaljujući krajnje jednostavnom triku.

U pitanju je sjajna (nešto masnija) senka u tonovima alabastera, koja je nanešena u unutrašnjim uglovima očiju. Trik može da se izvede podjednako dobro sa olovkom, kao i sa senkom ove teksture i tonova.

Najpozitivnija stvar je ta što se ovaj detalj nanosi na prilično neutalno, svakako tek minimalno našminkano lice - a efekat je fantastičan.

Lako i praktično. Trik koji nam je trebao!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/