Chanel Resort 2019 revija predstavljena je u četvrtak, u pariskom Grand Palaisu, a kreativni direktor Karl Lagerfeld u prostoru inspirisanom morem i francuskom rivijerom još jednom je dokazao da je majstor ženstvenih silueta i teatralnosti. 

Pruge, tvid, kašmir, pamuk, svila, bela i plava boja, beretke i statement nakit, obeležili su reviju na kojoj smo videli i pet novina u domenu lepote koje nam mogu koristiti u svakodnevnom šminkanju i negovanju. 

Šta nas Karl savetuje? Da zadržimo ajlajner u svom neseseru, dok firzuru ostavimo da bude "divlja i neukrotiva" - vođeni fransuskim beauty šikom, odnosno frizurama "probudila sam se ovakva" bez previše grubih make-up intervencija. 

# Negovana koža

Najbolja baza koju možete da podarite svojoj koži je nega. Pronađite preparate koji vam najviše odgovaraju, koristite kremu za sunčanje tokom leta, svakodnevno unosite vodu i napitke bez veštačkih zaslađivača. 

# GLOW!

Preporučujemo da koristite malo hajlajtera na jagodicama koji će obezbediti da izgledate svežije. 

# Ajlajner

Najbrži i najbolji način da istaknete oči (ako ste vešti, ali ako niste, vežbajte!) možete da imate uz pomoć ajlajnera. Ugledajte se na Brigitte Bardot ali i Chanel muze sa revije. 

# Dodir rumenila

Shodno tenu izaberite rumenilo, nežno ga nanesite i naravno ne preterujte!

# Prirodna kosa

Nema više lokni, uvijača koji previše stilizuju kosu! Uz trik iz osamdesetih, operite kosu, osušite i samo se očešljajte. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/