Sienna Miller je sinonim za uspešne modne eksperimente, savršeni stil inspirisan velikim dizajnerima. Jedna casual carica... Da je jednako vrsna u beauty segmentu dokazuje njen najnoviji look.

Lepa Britanka je juče prisustvovala ručku u organizaciji Unicefa, te za tu priliku izabrala dugu, narandžastu haljinu od satena nalik slip modelu. Ipak, svečana kreacija je ostala u drugom planu, s obzirom na novu frizuru koju je prvi put premijerno predstavila baš ovde.

Glumica je vidno skratila kosu do ramena, u sitnim stepenovima i odmah nas podsetila na čuvenu Rachel iz serije Friends koju je glumila Jennifer Aniston. 

Čuvena frizura koju je nosila Jennifer krajem devedesetih godinama bila je vodeći trend u hairstyle svetu. Najpoželjniju firzuru iz 90-ih u sam fokus javnosti vraća Millerova u malo drugačijem stilu, ali inspiracija je više nego očigledna. 

Zvezda filma Factory Girl u domenu boje ostaje verna platinastoj nijansi, dok jo je stepenasto ošišana kosa pri krajevima otvorila lice, a no-make up trend na kom već duže insistira svakako doprineo da izgleda sveže, odmorno i mlađe.

i čuvena "Rachel" frizura:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/