Već godinama u fokusu nam je Jenny from the block.

Ali nekako najviše smo pisali i dalje pišemo o njenim izdanjima i toj fitnes rutini.

Možda jer ova žena koja ima 49 godina izgleda neverovatno zategnito, fit i senzacionalno.

Ali zaboravljamo da ova žena takođe ima neverovatna beauty izdanja, te lice koje poseduje taj prirodan sjaj. Bilo da je na crvenom tepihu ili bez šminke, Jennifer Lopez u svakom trenu izgleda odlično, a tajna iza svežine i sjaja njenog lica zapravo je vrlo jednostavna.

Ariel Tejada, glavni visažista J.Lo koji često radi i sa Karadshian / Jenner sestrama otkrio je četiri koraka koji su zaslužni za beauty izgled ove latino dive.

Prvi korak: Čišćenje i hidriranje lica

Ako želite da hranite lice i očistite ga, onda ne vredi da stavljate tonu šminke svaki dan, te da je ne skinete pre spavanja. Piling se podrazumeva i to jednom do dva puta nedeljno, kao i svakodnevno čišćenje lica sa gelom za umivanje.

Drugi korak: Lagana podloga

Previše pudera nikome nije donelo ništa dobro. Lagani tečni puder ujediniće ten, prekriti nedostatke a vaše lice neće izgledati kao da ste ga stavili u cement.

Treći korak: Ako koristite hajlater kombinujte tečne sa onim u prahu

Ukoliko želite da postignete taj prirodni sjaj na licu, na vrhove jagodica i vrh nosa prvo stavite tečni hajlater, a zatim fiksirajte onim u prahu.

Četvrti korak: Pazite na akne

Kada koristite hajlajter, ne stavljajte ga previše na delove lica gde su vam akne i bubuljice. Trudite se da preko njih samo stavite korektor i to u tankom sloju i da vam koža tu nije masna, niti sjajna da ne bi upadalo u oči.