Kao što je to bio slučaj i ranije, Cosmo, kao najprodavaniji ženski magazin na svetu je lider i na srspkom tržištu, te je ovo prvi Masterclass u Srbiji na kojem je ostvarena kolaboracija sa jednom od najuticajnijih lifestyle blogerki. 

Cosmo Masterclass by Tamara Kalinić x Aura počeo je u 15h, a zadovoljstvo da ga otvori imala je Violeta Vasiljević, v.d. glavne urednice i urednica lepote magazina Cosmopolitan, koja je potom najavila jednu od najuspešnijih lifestyle blogerki današnjice Tamaru Kalinić. 

Violeta Vasiljević pozdravila je sve prisutne ispred magazina Cosmopolitan

Posle Tamarinog pozdravljanja i obraćanja entuzijastičnoj publici, ona je puna 2 sata napravila divan miks svojih iskustava i saveta, ostavljajući deo i za pitanja publike kojih je bilo pregršt.

Jasna Lekić ispred Aure pomno je pratila predavanje iz prvog reda 

Celokupan Cosmo Masterclass by Tamara Kalinić x Aura bio je vrlo interaktivan i publika je sve vreme učestvovala i postavljala pitanja na koje je poznata blogerka rado davala iscrpne odgovore.

Mila Litvinjenko, Tamara Nikolić i Stanislav Zakić

Natalija Cvetković, direktorka AMM

Po zavšetku prvog dela Cosmo Masterclass-a by Tamara Kalinić x Aura svi posetioci su uživali u neformalnom druženju i sabiranju utisaka u lobiju hotela Hyatt Regency Beograd, koji je posebno za ovu priliku spremio ukusne slatkiše, kuvano vino i punč. 

Hyatt Regency Beograd se pobrinuo za fantastične slatkiše

Poslastice u hotelu Hyatt Regency Beograd

Pored toga, ljubitelji sladoleda su imali jedinstvenu priliku da probaju novi sladoled na našem tržištu Seven Heaven koji je oduševio goste svojim unikatnim recepturama i ukusima.

Seven Heaven različiti ukusi

Seven Haeven sladoled

Nakon kratke pauze, Tamara se sa učesnicama koje su platile zlatnu kartu vratila na sesiju razgovora 1 na 1, gde su one imale priliku da joj postave konkretna pitanja u znatno intimnijoj atmosferi.

Svi posetioci pažljivo su slušali Tamarine savete 

Tamara se rado fotografisala sa svima

Partner projekta, regionalni kozmetičku gigant Aura je svim gostima obezbedila sjajne poklone, tako da svi koji su bili deo ovog događaja sa nestrpljenjem očekuju sledeće Cosmo druženje!

Aura pripremila sjajne poklone za sve prisutne