U pozadini prolećnih pisti, mnogi vrhunski šminkeri pristupili su tehnici šminkanja očiju nanoseći svetle ili vrlo jarke nijanse na kapke u vidu senke i ajlajnera. 

(Zapanjila sve na premijeri filma: Scarlett Johansson pokazala dekolte u odvažnoj kreaciji)

Ovaj "electric" pogled bio je viđen kod mnogih: Rodarte nam je predstavio pastelne ružičaste poteze oko oćiju, Saint Laurentu je imao čistiji, dublji pigment upakovan na kapcima, dok su kod Area svetlucave ljubičaste metalik senke klizile na spoljašnji deo oka i jagodica, što je dovelo do dramatičnog efekta. 

(Look dana: Scarlett Johansson u izazovnoj i vrlo neobičnoj maloj crnoj haljini)

Prva od celebrity dama koja se odvažila da isproba jarke boje, bila je Scarlett Johansson


Glumica se pojavila na slikanju za njen najnoviji film Avengers: Endgame u Londonu, noseći ljubičaste nijanse kako na cvetnoj haljini tako i na svojim očima.

Na kapcima je nosila tamnoljubičastu boju, a zatim je napravila smoky momenat ispod oka sve do unutrašnjih uglova.

Ključ njenog uspeha bio je usklađen make-up sa njenim outfitom, što je rezultiralo paletom od glave do pete koja je davala osećaj jednog vrlo usklađenog looka. S obzirom na "dramatično" oko, ostavila je ostatak lica relativno neutralnim, stavljajući naglasak na sjajnu kožu i dodajući bledo ružičast sjaj na usnama.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/