"Dodir Pariza" je jedan od tri najveća evropska sajma kozmetike međunarodnog karaktera i održava se dva puta godišnje, u proleće i jesen. Upravo zbog toga učešće na ovom sajmu predstavlja prestiž, što daje do znjanja da su izlagači uspešne i ozbiljne kompanije koje vode računa o svom imidžu i prate trendove u kozmetičkoj industriji.

Ove godine osim klasičnih izlaganja i štandova, u programu će se naći i razne druge aktivnosti: kongresna predavanja, radionice, performansi, takmičenja. Ipak ono što je najzanimljivije biće takmičenje u friziranju i dizajniranju noktiju.

"Frizerijada" će i ove godine biti mogućnost da svaki kreativni i ambiciozni majstor predstavi svoj talenat i veštinu, pridobije naklonost šireg auditorijuma i stručnjaka i možda ponese laskavu titulu najboljeg frizera na Balkanu, te osvoji put u Milano gde ga očekuje takmičenje za najboljeg svetskog frizera.

Ulaznice za 19. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike, fintesa i zdravlja mogu se kupiti na blagajni hale 2 i iznosiće 300 dinara po danu, dok će za organizovane posete koštati 200 dinara. Radno vreme sajma biće od 10 do 20 časova.