Nakon veoma zapažene kolekcije iz 2012. godine (pogledajte galeriju), kao deo Tweezerman dizajnerske kolekcije za 2013, njujorška dizajnerka je napravila dva Sporty Foulard dizajna za kolekciju pinceta sa iskošenim vrhovima, Slant Tweezers, jedan novi dizajn za mini pincetu, mini Slant Tweezers, i Foulard dizajn za turpiju sa odgovarajućom kutijicom.

Inače, haljine ove kreatorke poznate su po jarkim bojama i vedrom dizajnu, a njenu odeću i aksesoare nose zvezde poput Julie Roberts, Anne Hathaway i Scarlett Johansson.

Cynthia nije jedina poznata ličnost koja je u saradnji sa Tweezerman kompanijom dizajnirala svoju specijalnu kolekciju pinceta. To je do sada već učinila Gwen Stefani sa kolekcijom Harajuku Lovers, njenim karakterističnim brendom.

Nova kolekcija Tweezermanovih Cynthia Rowley dizajnerskih pinceta će od aprila 2013. biti na prodaji u Harrods robnim kućama, na njihovom sajtu i parfimerijama Sephora.

U saradnji sa kompanijom Tweezerman, poznata dizajnerka Cynthia Rowley je stvorila specijalnu kolekciju pinceta koje će se prodavati u robnim kućama Harrods i parfimerijama Sephora.