Dunja Jovanić, jedna od naših najpoznatijih influenserki, objavila je da je postala prvo zaštitno lice italijanskog make-up brenda KIKO Milano u Srbiji, čime ovu, za nju veoma uspešnu godinu, završava u velikom stilu.

Dunjino prvo zvanično pojavljivanje kao zaštitnog lica KIKO Milano biće u okviru velikog MAKE-UP MARATONA, koji ovaj poznati brend organizuje od 24. do 26. decembra u šoping-centru Galerija u Beogradu. Posetioce očekuju tri dana besplatnog šminkanja, master class-ovi sa nekim od najboljih domaćih šminkera, novogodišnji popusti i vredne nagrade.

Prvi dan MAKE-UP MARATONA otvoriće upravo “Fashion babe”, zajedno sa našim proslavljenim šminkerom sa bogatom internacionalnom karijerom Draganom Vurdeljom. Njih dvoje će u petak, 24.12. od 18 časova održati KIKO Milano Master Class, kada će sa posetiocima podeliti svoje favorite iz nove praznične kolekcije i dati im savete kako da unaprede svoj stil šminkanja

KIKO Milano je osnovan 1997. godine i od tada su posvećeni samo jednom cilju: da omoguće ženama širom sveta da prate najnovije trendove iz sveta kozmetike i šminke, i sve to po pristupačnim cenama. Njihova poruka o lepoti “Budi ono što želiš da budeš” savršeno se uklopila u prepoznatljiv stav, karakter i kreativni izraz Dunje Jovanić na koji su njeni pratioci navikli.

Dunja Jovanić x KIKO Milano_3.jpg
KIKO Milano