Omiljeni jutarnji ritual?

Da napravim toplu limunadu i dobar espresso dok prelistavam Instagram. Zatim volim da stanem ispod rain dancea i okupam se naizmenično toplom i hladnom vodom.

Omiljeni beauty ritual?

Odlazak na razne masaže lica.

Proizvod za kosu koji koristiš svaki dan?

Definitivno Kerastase ulje za plavuše.

A proizvod za negu kože?

SPF faktor brenda Cosrx sa aloja verom.

cosrx-aloe-krema5c8651ebc8202.jpg
Cosrx 

Kako neguješ svoju kosu?

Kosu veoma često perem. Trenutno koristim L'Oréal i pakovanje detoks. Zatim naprskam OUAI balzam i nakon toga je sušim. Posebnu pažnju posvećujem šiškama tako što samo njih isfeniram. Nakon svega stavim Kerastase ulje.

Šta je tvoj savet za ispucalu kožu?

Redovna eksfolijacija kao i mackanje adekvatnih proizvoda. Pre svega, ne treba dozvoliti da koža ispuca, a ako se to desi, neophodna je posebna pažnja i nega na tom delu tela.

Omiljeni make-up proizvod?

Crveni ruž.

Najdraži proizvod kom se uvek i sigurno vraćaš?

Teško je, u mom slučaju, odlučiti se za jedan. Ali, vodeći se logikom da je koža najveći deo tela, i da zbog količine najviše koristim taj proizvod, neka to bude Bioderma ulje za tuširanje.

bioderma-atoderm-huile-de-douche-ultra-nourishing-shower-oil-1l.jpg
Bioderma 

Koji tretman je obavezan za tvoju kožu?

Eksfolijacija i piling jesu nezaobilazni deo moje svakodnevne nege, kako tela, tako i lica. Što se tela tiče, koristim rukavicu za tuširanje (koju redovno menjam), a što se tiče lica, tu su razni enzimski pilinzi.

Bez kog rituala u toku dana sigurno ne možeš?

Bez dvofaznog čišćenja lica uveče, bez obzira na to da li se radi samo o skidanju SPF-a ili šminke.

Kada se šminkaš, koji proizvodi su neizostavni?

Neizostavan je uvijač za trepavice, zatim maskara i korektor.

Koji potez u šminkanju je najbitniji?

U šminkanju je najvažnije da osoba nanese izabrani proizvod i to potezom ili načinom koji će je učiniti lepšom i samouverenijom. A to zavisi od svakoga ponaosob. Nema tu pravila. Pravilo je samo da svako iskoristi benefite šminke za sopstveno podizanje samopouzdanja, rekla bih.

Kako uraditi pravu pripremu lica za beauty proizvode?

Prava i adekvatna nega za tip kože koji imamo jeste idealna priprema za šminkanje. Ukoliko želimo da nam šminka duže traje, nakon odgovarajuće nege treba naneti neki prajmer. Moj omiljeni je Hourglass Veil Mineral.

11218902-1914896384471468.jpg
Hourglass 

Šta misliš o tečnom puderu?

Tečni puder je nezaobilazni deo šminkanja za neku specijalnu priliku kada ćemo biti i fotografisani i kada treba da izgledamo flawless. Lično ne volim da ga nanosim svakodnevno.

Kako završavaš svoj dan?

Svoj dan završavam dvostrukim čišćenjem lica i adekvatnom noćnom negom. Trenutno koristim Bobbi Brown dvofazno ulje kao i penu za umivanje, zatim niacinamid serum Geek&Gorgeous B-Bomb i retinol. Nakon toga, ukoliko je bio hladan ili vetrovit dan, nanesem neku negu poput Clinique Moisture surge ili La Mer Moisturizing Soft Cream.

s1932227-main-zoom.jpg
La Mer 

Na čemu si najviše zahvalna?

Najviše sam zahvalna na osećaju da se ne stidim svoje kože. Imala sam i akne, i konstantno neke probleme sa njom, a nemam vidljive ožiljke. Nemam idealnu kožu ni lica ni tela, ali zahvalna sam na prilici da se zaista dobro osećam u njoj i nemam potrebu da je prikrivam.