L’OREAL PARIS slavi lepotu već godinama. Kreativnost, moda i različitost oduvek su bile u fokusu ovog svetskog brenda koji deli jedinstvenu viziju lepote, uz podršku brojnih ambasadora kao što su Eva Longoria, Helen Mirren, Jane Fonda, Julianne Moore, Elle Fanning.

Prisutan je na najekskluzivnijim događajima širom sveta, personifikujući glamur i žensku snagu – od Kanskog festivala, preko čuvenog defilea na Nedelji mode u Parizu, do Sarajevo Film Festivala.

L'Oreal Paris Gala Evening na Sarajevo Film Festivalu.jpg
L oreal 

 I na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu, L’OREAL PARIS je predstavio beauty inovacije i trendove, ali i promovisao talenat, raznolikost i slobodu izražavanja. Njihov tim profesionalaca bio je zadužen za nezaboravna beauty izdanja gostiju i učesnika Festivala, čime su potvrdili svoj status u oblasti lepote, inovacije i glamura.

U četvrtak, 17. avgusta, na Festivalskom trgu 29. SFF-a, održan je i L’Oreal Gala Evening Event, jedinstveni događaj koji je okupio brojne poznate ličnosti – ljubitelje lepote iz sveta filma, umetnosti, dizajna, novinare, influensere i druge zvanice.

L'Oreal Paris Gala Evening Party.jpg
Loreal 

Ova letnja festivalska noć u Sarajevu bila je na pravi način upotpunjena elegantnim L'Oreal događajem koji je festivalu dao dodatnu magičnu, ali i glamuroznu notu. Ovo je event koji će se definitivno pamtiti po najzanimljivijim festivalskim izdanjima.

Duge haljine, all black izdanja, Barbie look, šljokičasta izdanja – You name it! Svi gosti su odgovorili modnom zadatku i postavili lestvicu više za sva naredna dešavanja.

Na početku večeri, goste je pozdravila simpatična i energična Ida Prester, dok je njena energija bila boost potreban za početak ove nezaboravne večeri.

Ida Prester.jpg
L oreal 

Prisutnima su se na događaju obratili Sebastian Aubert – General Manager Consumer Products Division, L’Oréal Adria-Balkan i Emir Smailbegović – Commercial Director L’Oreala BiH, te su iskazali zadovoljstvo što su u partnerskim odnosima s najvećom filmskom smotrom u regionu – Sarajevo Film Festivalom.

Sebastian Aubert, General Manager Consumer Products Division, L’Oréal Adria-Balkan.jpg
L oreal 

Sebastian Aubert – General Manager Consumer Products Division, L’Oréal Adria-Balkan


Gosti su uživali u zakusci, različitim poslasticama i pićima, ali i maestralnoj izvedbi dua „Sax ‘n’ Groove“ koji su svojim energičnim i jedinstvenim muzičko-scenskim performansom oduševili zvanice.
Nakon sjajnog dvojca, usledio je spektakl – Mirror Ballet show, koji je dao futuristički momenat tradicionalnom baletskom performansu, koji je upotpunio ovu magičnu noć za pamćenje.

Više fotografija sa L’Oreal Gala Evening Event-a možete pogledati u galeriji.

L oreal Na Festivalskom trgu 29. SFF-a, u četvrtak, 17. augusta, održan je L’Oreal Gala Evening Event, jedinstveni događaj koji je okupio brojne poznate ličnosti