Zvezda filma „Iron Man 3“ je novo lice parfema Boss Nuit Pour Femme, koji je opisan kao dizajniran da uhvati esenciju male crne haljine i uzbuđenja pred noćni izlazak, a predstavlja  mešavinu ženstvenosti i snage.

„Lansirali smo novi Boss Nuit parfem prvenstvno da sastavi taj momenat ženske anticipacije“, rekao je Gerd Von Podewils, marketing direktor Hugo Boss parfema – „Namenjen je ženama koje imaju određeni stil, koje su moderne, otvorene i žele da dostignu određene stvari u svom životu“

Poznata glumica otkriva da joj je tim kuće Hugo Boss pristupio sa idejom Boss žene, koja veoma osetljivo balansira karijeru, a u isto vreme je fokusirana na svoju ženstvenu stranu.

„Jako mi se sviđa taj pristup. Ja sam veoma puno radim, takođe sam veoma brižna majka, žena, radim previše različitih stvari i mislim da je mešavina ženstvenosti i snage ono što me je privuklo u ovoj kampanji i parfemu“, rekla je glumica za WWD.

Inače glumica koja ima dvoje dece sa mužem Chrisom Martinom, glumi u televizijskoj reklami od jedne minute za parfem, koju je režirao Jordan Scott. Ona kaže da je uživala tokom snimanja, gde se prikazuje u crnoj asimetričnoj Hugo Boss haljini spremajući se za noćni život.

„To je bilo jedno veoma lepo iskustvo. Zaista sam želela da probam i osetim uzbuđenje večeri, a parfem je takav pa je samo to bilo u mojoj glavi“, izjavila je Gwyneth.

Boss Nuit Pour Femme u Nemačkoj i Velikoj Britaniji u prodaji će se naći ovog meseca, a u narednih par meseci biće lansiran na svetsko tržište.