Američka glumica Blake Lively se pridružila manekenki Lari Stone koja je relativno skoro imenovana isto za ambasadora poznatog brenda za sledeću sezonu.

L'Oreal Paris je tako nastavio svoj impresivni niz V.I.P. ambasadora brenda : pevačica Beyonce, glumice Eva Longoria i Julianne Moore i model Doutzen Kroes.

Kozmetički gigant je ovu vest podelio sa svojim fanovima na svom Instagram profilu: Veoma smo ubuđeni što možemo da vam prenesemo radosnu vest da je prelepa i talentovana Blake Lively naš novi ambasador za L'Oreal Paris! Definitivno, zvezda koja je zaslužila da joj pružimo dobrodošlicu u naš tim!

26- godišnja glumica je već stigla za francuski Vogue da podeli impresije povodom ove saradnje: Velika je čast pridružiti se tako renomiranom brendu... i porodici krajnje neverovatnih ambasadora. One nisu samo prelepe: One su žene sa moćnim stavom! One pevaju, glume u značajnim filmovima i ne ustručavaju se da podele sa svima svoje mišljenje. Sama pomisao da ću biti deo "tog" kluba čini da se osećam kao da sam u nekoj magičnoj priči.

Ovaj "kozmetički" ugovor je prvi takve vrste za glumicu koja je bila zaštitno lice parfema "Premiere" brenda Gucci pre godinu dana. Blake je u intervju za Vogue otkrila da je vrlo probirljiva kada su u pitanju preparati za kožu.

- Uvek biram one kreme koje imaju više efekata...Dnevna krema mi nije dovoljna ako samo hidrira kožu. Ona mora da dubinski čisti kožu, da zadrži elastičnost kože tokom celog dana i učini da izgledam uvek sveže i prirodno...U osnovi, moja koža mora da izgleda perfektno!