Najnoviji tečni puder od Max Factora kombinuje hidratantnu formulu sa teksturom šlaga kako bi pružio svež, polu-mat rezultat koji neće isušiti vašu kožu.

Spasite kožu od isušivanja uz NOVI Max Factor Whipped Crème tečni puder, koji sada možete kupiti uz popust od 20 odsto.

Ovaj inovativni, kremasti tečni puder poseduje laganu hidratantnu formulu koja pruža koži savršeno besprekoran i trendi polu-mat izgled.
Kreiran za žene koje su doživele razočaranje u pogledu tečnih pudera koji isušuju kožu, Max Factor predstavlja idealno rešenje za njih svojom novom, super glatkom i hidratantnom formulom koja trenutno uspostavlja savršenu ravnotežu između kontrole sjaja i povećanja prirodne blistavosti tena, i to u jednom brzom, lakom nanošenju.

Novi polu-mat

Novi tečni puder debitovao je iza scene na reviji modne kuće Valentino za jesen/zimu 2013, u rukama Pat McGrath, Max Factorove direktorke globalnog kreativnog dizajna, koja je koristila ovu laganu, kremastu formulu kako bi pružila koži lica prelep, besprekoran i potpuno nov ’polu-mat’ izgled, najnoviji trend za predstojeću sezonu. „Polu-mat je predivan rezultat koji smo stvorili iza scene na reviji Valentina. Reč je o dimenzionalnom mat rezultatu, ali s nagoveštajem blistavosti – za veoma svež, diskretno blistav izgled koji nije sjajan već sofisticiran i besprekoran. Ovo će svakako biti jedan od glavnih trendova za sezonu jesen/zima 2013.“

Max Factor šminker savetuje kako da postignete savršen polu-mat izgled kod kuće: „Jednostavno nanesite tečni puder na kožu, prstima kako bi se formula glatko razmazala, bez tragova – puder maskira sve nesavršenosti i prigušuje sjaj kako bi koža postala mat ali i dalje zadržala blistav izgled.“

Kako funkcioniše?

Druge vrste tečnih pudera, kao što su musevi, često znaju da isuše kožu pošto mnoge formule ne sadrže vodu, što dalje dovodi do ljuštenja kože na suvim delovima lica, kao i do neprirodnog izgleda same kože. U želji da prevaziđe ove neželjene efekte, Max Factor je osmislio Whipped Crème tečni puder koji ima dvostruko dejstvo i hidratantnu formulu koja sadrže ne samo vodu već i glicerin, kako koža ne ne bi izgledala suvo a ipak zadržala diskretan blistav izgled zahvaljujući kontroli viška sjaja.

Doktorka Sarah Vickery, glavna naučnica pri Max Factoru, kaže: „Ova nova inovacija postiže ravnotežu između kremaste i hidratantne formule dok istovremeno pruža lagan i gladak osećaj. Rezultat je sveža koža prirodnog izgleda koja kao da blista iznutra. Čak i posle nekoliko časova, koža je i dalje mat i meka na dodir.“

Matiranje: Max Factor Whipped Crème tečni puder sadrži matirajuće silikone koji umanjuju sjaj na koži tako što raspršuju svetlost prilikom njegovom kontakta sa licem.

Ujednačena tekstura: Hidratantna formula kombinuje vodu i glicerine koji, po nanošenju, umanjuju vidljivost suve kože i pružaju joj svež, mek i savršeno ujednačen izgled.

Rezultat: Kompletna kombinacija matirajućih silikona, vode i glicerina obezbeđuje savršeno besprekoran, polu-mat rezultat – drugim rečima, mat izgled sa svežim, diskretno blistavim rezultatom, čak i kada je reč o kombinovanoj koži.

Novi Max Factor Whipped Crème tečni puder je nemasan, dermatološki ispitan i pogodan za osobe sa osetljivom kožom.