Svi proizvodi kozmetičke linije Purple Rain cosmetics se izrađuju ručno, koristeći prirodne nekomercijalne ekstrakte, samostalno dobijene i upotrebljavajući za te svrhe samo organski-gajeno bilje. S obzirom da se svi proizvodi izrađuju ručno, pružaju jedinstvenu mogućnost personalizovane formulacije za svakog pojedinca, uslišavajući lične potrebe, zahteve i želje.

Gel za volumen usana

Pune i sočne usne, sa definisanom ivicom, su oduvek bile simbol lepote i mladosti. Gel za volumen usana pored toga što povećava volumen za 30-37%, ima izraženi efekat na vermilion, koji po nanošenju proizvoda postaje izuzetno izražen, drugim rečima same usne postaju izuzetno dobro definisane, skoro kao iscrtane olovkom.

Proizvod je formulisan kao dvokomponentni, od kojih prva komponenta koja se nanosi na usne u tankom sloju, a koja prijatno nadražuje usne, ima za cilj da proširi mikrokapilare, ubrza cirkulaciju i  poveća propustljivost kože prema ključnim komponentama koje se nanose u drugoj fazi koju čini hijaluron male molekulske mase koji prodire kroz tanku kožu usana povećava njihovu zapreminu i čini usne senzualnim. Efikasnost je momentalna.

Cena za Plumper je 5000 din.

Sve detaljnije informacije o proizvodima Purple Rain se mogu dobiti na sajt www.purpleraincosmetics.com