Kada god vidimo neku od manekenki koje su već godinama glavne ambasadorke brenda Victoria’s Secret, reakcija je uvek ista: Kako one dobro izgledajuuu!

I iako na sekundu pomislimo da je u pitanju neka čarolija jer nas defile zanosnih manekenki u raskošnom vešu "opčini", svesni smo da se tajna krije u skladnom koktelu genetike, posebnog režima ishrane i intenzivnog vežbanja. A to su nam potvrdile i glavni "anđeli“: Adriana Lima, Karlie Kloss i Cara Delevingne.

Ne bi li svoje telo odražala u sjajnoj, fit formi pre modnih revija, 32-godišnja brazilska manekenka praktikuje aktivnosti koje testiraju njenu snagu, istovremeno održavajući mentalnu ravnotežu. Boks se pokazao najboljim..

“Trudim se da boksujem bar dvaput pre fashion spektakla. Boks je fenomenalan za telo jer opušta um i formira najbolju mišićnu definiciju. Ovaj sport je izazov, a ja izazove obožavam.“

Adriana je u razgovoru za britanski časopis You dodala da pored boksa često voli kada putuje, sa sobom ponese i vijaču jer uže može da preskače bilo gde, takođe je spomenula da često vežba i sa suprugom, košarkašem Markom Jarićem.

“Posebno volimo da se vozimo bajsom po Miamiju, gde trenutno stanujemo.“

S druge strane, njena koleginica, Amerikanka Karlie Kloss obožava intenzivno da vežba SoulCycle.

“Volim SoulCycle, oznojite se kao ludi, a pri tom vežbate snagu i tonirate telo. Kad forsirate kardio vežbe, samo izgledate mršavo, a ja volim da izgledam snažno i seksi.“

Za razliku od svojih prijateljica, 21-godišnja Cara Delevingne je nalik “uljezu“: nema poseban plan vežbanja i ne vodi toliko računa o tome šta jede. Međutim, u poslednje vreme britanska manekenka je odlučila da malo izmeni svoje navike...

“Trenutno mnogo vežbam. Naprežem se do krajnjih granica dok se ne istrošim i ne padnem u potpunu apatiju i pasivnost. Nikad ne znam šta je dobro za mene i kada treba da se zaustavim na vreme. Kada ste u manekenskim vodama, stalno ste u akciji, što nikako nije dobro za organizam“, izjavila je Cara.