Da seksepil prodaje bilo koji proizvod, dokazala je Rihanna koja je odlučila da u kampanji za sopstveni muški parfem Rouge Man, pokaže svoje najerotičnije lice!

26-godišnja pevačica sa Barbadosa je prezentovala svoj najnoviji parfem putem Twitter naloga na kom je pre neki dan postovala fotografije kao najavu kampanje koja je više nego vrela i seksi! Na pomenutim fotografijama Riri je više nego slobodna i zavodljiva dok grli  seksi, hot muškog modela s upečatljivom tetovažom i pogledom buntovnika.

Bad girl je očito pronašla Bad boy-a!

Da je na snimanju bilo više nego uzbudljivo svedoči i oduševljenje koje je Rihanna podelila sa svojim fanovima: KONAČNO!!#ROGUE for MEN u prodaji u septembru!! Čekala sam godinama na ovaj trenutak!:), dodajući “DAME!!! Ovog septembra nek se vaš dragi budi kraj vas okupan u mirisu mog parfema. Poželećete da ga svučete odmah#ROGUEMAN.”  

Baš u ovo vreme prošle godine, Rihanna je lansirala ženski parfem Rouge koji je bio nominovan za Parfem godine od strane FiFi nagrada, pa pevačici želimo svu sreću da se nominacija ponovi  i za muški parfem!