Blake Lively, Zoe Saldana, Jane Fonda, Laetitia Casta, Julianne Moore, Liya Kebede, Freida Pinto, Eva Longoria, Natasha Poly i Aishwarya Rai Bachchan zvezde su najnovije kampanje za kolekciju crvenih ruževa Pure Reds kozmetičkog giganta L’Oreala Paris.

Glamuroznu kampanju u kojoj su sve pomenute dame nosile bele kreacije, snimao je Norman Jean Roy.

Većina “zvezdica” je nosila haljine Elie Saaba (Zoe i Liya u modelima iz kolekcije proleće/leto 2014), a neizbežan detalj kampanje je očekivano bio crveni ruž, s tim da je svaka dama nosila neku drugu nijansu, odnosno onu koja nosi njihov potpis i koja je u skladu sa njihovom bojom tena i kose.

“Pravi izbor crvenog ruža bi trebao da vam obezbedi da se istovremeno osetite moćno, samouvereno i seksi. Takođe, morao bi da vam donese osećaj da ste ga vi izabrali, a ne on vas. Sigurno da postoji savršen crveni ruž za svakog pojedinačnog, samo je potrebno da ga pronađete. Najbolji način da otkrijete koji je idealan za vas je da ga nanesete, a onda ako se osećate loše, odnosno, da vam ta nijansa ne odgovara, isprobate drugi, treći, dok ne pronađete onaj koji je savršen za vas,” izjavila je make-up umetnica L’oreala, Lynsey Alexander.

Sve omiljene L’ Oreal cure pojavljuju se u ovoj kampanji, kao i neke koje prvi put vidimo u ulozi “ambasadorki”, poput Kirsten Dunst, Cheryl Cole i Sonam Kapoor.