Ekcentrična pevačica Miley Cyrus nastavlja stopama svojih koleginica: Rihanne, Nicki Minaj i Lady Gage koje su pre nje bile ambasadorke kozmetičkog giganta i to za njihovu Viva Glam liniju koja ima humanitarnu konotaciju, s obzirom da ceo prihod od prodaje ide u fond MAC AIDS koji pomaže osobama koje su obolele od HIV virusa.

Ovu eksluzivnu vest, MAC je najavio sa propratnom promo fotkom na kojoj Miley u svom stilu, ležeći, s podignutim nogama, koketira s kamerom u sobi koja je od poda do plafona prekrivena ogledalima, dok su joj ruke podignute iza glave.

Od boja dominira jarka pink, i to intenzivna u fuksija nijansi koju Miley nosi u vidu ruža i senke, stilizovana za ovo snimanje u svetlucavi, haute couture korset i crne, zavodljive cipele. Kompletna atmosfera podseća na scenu iz disko kluba u kom se sve sjaji od neonskih kugli.

Pre plejade trenutno najpopularnijih muzičkih zvezda u ulozi ambasadora ove linije našle su se takođe poznate zvezde iz svetskog šou biznisa, poput Ricky Martina, Christine Aguilere, Pamele Anderson, RuPaula i k.d. Lang.

Miley Cyrus x Viva Glam linija u čijoj ponudi će biti ruževi i sjajevi, biće u prodaji od januara sledeće godine, a kompletan prihod će ići u fond MAC AIDS.