Zamislite ovaj scenario: na putu ste ka novogodišnjoj žurci, i samo što ste uzeli svoju clutch torbicu u koju ste ubacili ličnu kartu, kreditnu karticu, ključeve, mobilni telefon, možda i žvake (za svaki slučaj), a znate da ste još nešto zaboraviliiii, međutim, nikako da se setite šta!

Znamo mi: ruž! Jer, kako mislite da zablistate bez adekvatnog i aktraktivnog karmina na vašim senzualnim usnama? 

Svestan da je ovo najbolji trenutak da predstavi svoju najnoviju liniju ruževa, poznati američki dizajner, Tom Ford je tek nekoliko dana pred Novu 2015. godinu, prezentovao Lips & Boys liniju ruževa u kojoj se nalazi čak 50 nijansi karmina i to mahom na varijaciju crvene boje!

Zanimljivo je da je svaki karmin nazvan po nekoj muškoj osobi kojoj se Tom divi i koja je bila ili jeste inspiracija slavnog kreatora.

"Svidela mi se ideja da ruževe nazovemo po muškarcima, jer zašto biste se samo jednom 'muškarcu' predale, a ne nekolicini? Sada možete da ljubite više njih."

Karmini su pakovani u autentična Fordova pakovanja od kombinacije burgundy i zlata, dok su sami ruževi napravljeni od sojinog ekstrakta, brazilskog putera i kamiličinog ulja.  

Varijacije boja su impresivne, od nekoliko nijansi nude (Henry, Orlando, Blake), preko klasične vatrenocrvene (Adriano, Rafel, Diego) do fuksija ljubičaste (Francesco).