10 NAJLEPŠIH BEAUTY ADVENT KALENDARA: Ove zime omiljena kozmetika, šminka i parfemi dolaze u još živopisnijim izdanjima

Zaljubićete se u ove advent kalendare koji su idealni za poklon dragim osobama, ali i sebi!

Press

Sezona darivanja je zvanično počela, što znači da smo u potrazi za sitnicama koje radost znače. Od niche parfema, preko kozmetike, do najlepše šminke, advent kalendari su riznica omiljeni proizvoda koje želimo. Tradicionalno dizajnirani s 24 poklona, u živopisnim kutijama, postali su i važan deo dekora naših stanova i makeup cornera. A najbolji deo je - da neki od njih donose najluksuznije i najređe proizvode koji su teško dostupni. 

Od YSL-a i Diora, pa do Sephore i Kiehl's-a, poznati brendovi i ove godine nude najbolje za poklone za naše najdraže - ali i nas same. Neke proizvode smo već dobro isprobali, a neke ćemo tek otkriti u malim promotivnim pakovanjima na kojim ćete posebno biti zahvalni prilikom putovanja avionom. U nastavku, pogledajte 10 najlepših advent kalendara za zimu 2023, a u koje vredi investirati.

1. YSL

YSL 

 2. Armani

Armani 

 3. Dior

dior 

 4. Diptyque

Diptyque 

 5. MAC

MAC 

 6. L'occitane

Loccitane 

 7. Rituals

Rituals 

 8. Kiehl's

Kiehls 

 9. Net-a-porter

Net-a-porter 

 10. Sephora

Sephora 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.