PRETPLATITE SE NA ELLE SRBIJA MAGAZIN I NA POKLON DOBIJATE MOROCCANOIL PURPLE TREATMENT: Ne propustite ponudu do 10. 06.

Ako želite da vam magazin Elle svakog meseca stiže na kućnu adresu, pretplatite se za samo 3.190 RSD.

Elle

ELLE Srbija je najčitaniji modni magazin kako u Srbiji, tako i širom sveta, a pored mode, svakog 22. u mesecu donosimo različit spektar tema za osvešćenu, savremenu ženu: aktivističkih, beauty, lifestyle, dekor, i sl.

Ukoliko želite da vam svaki broj stiže na kućnu adresu, pretplatite se za samo 3.190 RSD, a na poklon ćete dobiti La Roche-Posay Mela B3 serum. Sve informacije možete dobiti na tel: +381 11 63 57 268 ili e-mail: pretplata@adriamedia.rs.

MOROCCANOIL® PURPLE TREATMENT 25 -  NEŠTO NOVO I UZBUDLJIVO

Omiljeno Moroccanoil ulje za kosu sada je dostupno u novoj formuli za korekciju tona. Posebno formulisan za potrebe plave, posvetljene i sede kose, Moroccanoil Treatment Purple kreiran je sa ljubičastim pigmentima kako bi poboljšao hladne tonove i sprečio neželjene žute i narandžaste nijanse. Čak 95 odsto ispitanih korisnica reklo je da Moroccanoil Treatment Purple osvežava izgled pramenova nakon samo jedne aplikacije.*

Bogata, a neotežavajuća formula sa uljem argana i lanenog semena takođe pruža prednosti stilizovanja i kondicioniranja koje poznajete i volite kod legendarnog Moroccanoil Treatmenta, trenutno se upija u kosu i odmah poboljšava upravljivost, pojačava sjaj i pruža dugotrajnu glatkoću i mekoću. Profesionalna nega kose i održavanje boje u jednom proizvodu.

* Na osnovu rezultata nezavisnog testiranja korisnika sprovedenog na 75 ispitanika

Iznos uplatite na račun: 265-1630310006386-66, poziv na broj: ELLE, svrha uplate: Pretplata na magazin ELLE, korisnik: Adria Media Magazine d.o.o. Kopiju uplatnice s narudžbenicom pošaljite na adresu: Poštanski pregradak 58, 11103 Beograd 4. Podatke možete poslati i na imejl pretplata@adriamedia.rs.

Pretplata će krenuti od narednog broja zavisno od prijema vaših podataka. U cenu je uračunata poštarina.

Izvor: ELLE/ N.K.