Francuski luksuzni brend Celine upravo je najavio proširenje linije Celine Beauté na sekciju šminke. Podsetimo, modna kuća je prvi put zakoračila u svet lepote lansiranjem kolekcije parfema 2019. godine, pod vođstvom Hedi Slimanea, aktuelnog kreativnog i umetničkog direktora kuće Celine.

Novi poslovni korak francuskog giganta otkriven je u mini-filmu prikazanom tokom prezentacije zimske kolekcije za 2024. godinu pod nazivom "La Collection de l'Arc de Triomphe". Brend planira da lansira kolekciju proizvoda za usne nazvanu "Le Rogue Celine" u januaru 2025. godine koja će se sastojati od 15 nijansi satenskih ruževa za usne.

Celine opisuje svoju predstojeću liniju lepote kao način obogaćivanja svojih kulturnih korena dok promoviše francusku ideju ženstvenosti i privlačnosti, prema saopštenju.

Očekuje se da će modna kuća lansirati nove proizvode poput balzama za usne, maskara, ajlajnera, olovaka za oči, pudera u prahu, rumenila i lakova za nokte svake sezone zajedno sa svojim modnim kolekcijama.

Prva nijansa ruža za usne "Rogue Triomphe" pojaviće se u septembru.

Stay tuned!

Izvor: ELLE/ N.K.