CREED PREDSTAVIO NOVI PARFEMSKI DRAGULJ: "Queen of silk" evocira raskošni sjaj svile i mirise cvetnih vrtova

Ovaj miris nije samo miris, već živa oda raskošnoj eleganciji i nežnosti koju donosi svila.

Promo, Creed

Zamislite da svila ima svoj miris - miris koji ne samo da obavija vašu kožu poput najnežnijeg dodira, već stvara čaroliju senzualnosti koja očarava svako čulo. To je upravo ono što donosiQueen of Silk, najnoviji dragulj iz kreativnih rukava kuće Creed.

Ova parfemska poslastica predstavlja spoj raskošnog sjaja svile sa njenom eteričnom mekoćom, stvarajući neodoljivu privlačnost koja oduzima dah. Sa svakim prskanjem Queen of Silk ispunjava prostor magičnim mirisom koji mami uzdahe i posebne komentare.

Zbog toga se uzbudljivo radujemo svakoj noti najnovijeg dostignuća kuće Creed - Queen of Silk, čije je lansiranje nedavno održano. Ovaj miris nije samo miris, već živa oda raskošnoj eleganciji i nežnosti koju donosi svila. Njen mirisni trag neodoljivo privlači i opčinjava sva čula, izranjajući kao zavodljiva kreacija iz radionice Creeda.

Ovaj opojni miris odražava inspiraciju elegancijom same svile - tkanine koja je vekovima bila sinonim za lepotu i gracioznost.

Queen of Silk je poput olfaktivnog putovanja kroz daleke krajeve, vodi nas na egzotična mesta gde u kineskim vrtovima cveta osmantus, dok nas tropska tuberoza i pačuli sa Jave zavode svojim senzualnim tonovima. Kroz ovu mirisnu avanturu otvaramo vrata najskrivenijim kutovima sveta, dok nas madagaskarska vanila i bogati amberi obavijaju svojim toplim, osvajajućim zagrljajem.

Promo, Creed 

Queen of Silk nije samo miris, on je doživljaj.

Kroz čaroliju ovog parfema Creed poziva na putovanje kroz vreme i prostor, istovremeno nas uvodeći u svet modernog luksuza i sofisticiranosti. Slojevi njegovih mirisnih nota isprepleteni sa savremenim šarmom pozivaju nas da zaronimo u okean zavođenja i neodoljive elegancije.

U pozadini ovog izuzetnog mirisa stoji kuća Creed čija se kreativnost i majstorstvo protežu kroz više od dva i po veka. Od mirisnih rukavica isporučenih kralju Georgeu III, pa sve do „Kraljice svile“, Creed je sinonim za ekskluzivnost i originalnost. Sa retkim, prirodnim sastojcima iz celog sveta, svaki Creed miris je poput dragulja u kruni parfemske industrije.