Ako ste ikada pomislili da je noćni život u Beogradu precenjen, priča o IQOS x EXIT tajnoj žurki samo je jedna od brojnih koje bi mogle da vas razuvere.

Naime, o provodu u našoj prestonici pisali su svetski magazini poput Lonely Planeta, Wonderlusta, dok je sajt Simple Ghar stavio Beograd u top 20 gradova koji nikada ne spavaju.

Prošlog vikenda nismo spavali ni mi, i to zahvaljujući Secret Party događaju u Silosima, a koji su organizovali IQOS i EXIT, ne bi li nam vratili malo one festivalske čarolije koje iznova i iznova osećamo svakog jula na Petrovaradinskoj tvđavi.

Underground vibracije, jedinstvena lokacija i muzika koja poziva na đuskanje do jutra, obeležii su ovu noć za pamćenje.

IQOS x Exit SILOSI_warp studio44.jpg
Promo 

Na ovoj žurci, koja predstavlja završnicu festivalskog putovanja, IQOS je okupio 100 osvajača NFT tokena iz celog regiona, koji su kreirani u saradnji sa EXIT festivalom i jednim od najvećih elektronskih umetnika današnjice DJ Maceo Plexom. Dobitnici tokena su kao poklon poneli i potpisanu vinil ploču DJ Maceo Plexa sa novim albumom.

IQOS x Exit SILOSI_warp studio30.jpg
Promo 

Atmosferu su do usijanja dovele italijanske indie-techno-house dive Gioli and Assia, koje su po prvi put nastupile u Srbiji! Pored njih nastupila je i uvek fantastična Una Senić, dugogodišnja prijateljica Exita i sastavni deo svih njegovih festivala.

IQOS x Exit SILOSI_warp studio82.jpg
Promo 

Među zvanicama koje su se zabavljale bili su Bojan Perić, Helen Babić, Ksenija Knežević, Dunja Radičević i mnogu drugi glumci i glumice, predstavnici modne industrije i influenseri, predstavnici medija i prijatelji festivala, među kojima je i ELLE.

IQOS x Exit SILOSI_warp studio106.jpg
Promo 

Žurkom za pamćenje EXIT i IQOS zaokružili su ovogodišnju saradnju, koja je započela regionalnim zagrevanjem kroz najavne festivalske žurke organizovane u glavnim gradovima Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Albanije i Srbije. Kroz zajedničku saradnju IQOS i EXIT su pružili jedinstveno festivalsko iskustvo za više od 6.000 IQOS korisnika.

IQOS x Exit SILOSI_warp studio1.jpg
Promo 

IQOS nije proizvod bez rizika jer oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost.