Živeti u eri milenijalaca, tehnologije i hiperproduktivnosti, za većinu žena znači umeti savršeno žonglirati između karijere i privatnog života. Nije tajna da je dobra organizacija pola posla, a ovde spada i organizacija naših ličnih stvari i korisnih potrepština koje uvek treba da nam budu nadohvat ruke. Setimo se samo naših majki koje su poput čarobnica iz svojih torbi uvek vadile sve što možemo da zamislimo – od maramica za čišćenje nereda do flastera za nepredviđene ogrebotine.

U nastavku otkrijte kojih je to 7 osnovnih stvari koje uvek morate da imate u torbi.

1. Rokovnik

U trenutku u kom ste pomislile da sve obaveze možete da zapamtite – pogrešile ste. Danas imamo previše stavki na to-do listi da bismo mogle sve taksativno da slažemo u svojoj glavi. Vratite se na zapisivanju po danima, i čekirajte svaki odrađeni zadatak. A u rokovnik ubacite i vizit karticu jer umrežavanja i uvezivanja sa ljudima iz posla nikad dosta.

2. Sredstvo za dezinfekciju ruku

Ako nas je nečemu naučio period pandemije, to je da je briga o sebi najvažnija. Dešavaće se da tokom sastanka ili ručka nemate pristup kupatilu, zato sa sobom uvek nosite sredstvo za dezinfekciju ruku i delujte preventivno protiv virusa.

3. Dodatni punjač za telefon

Najgori je osećaj kada vam nestane baterija u trenutku kada vam je telefon najpotrebniji – a to se toliko često dešava. Zato uvek imajte rezervni punjač u torbici kako biste izbegli ovu situaciju. Takođe možete da dodate pover bank u svoju torbu tako da vaš telefon nikada ne ostane bez soka.

marissa-grootes-D4jRahaUaIc-unsplash.jpg
Unsplash/Marissa Grootes 

4. Hidratantna krema

Koliko puta vam se desilo da vam tokom dana zafali hidratacija na licu, rukama ili usnama? Zato vam je potrebna univerzalna krema koju možete da upotrebite dok ste u pokretu, a koja čini da koža bude osvežena, mekana i zdrava.

5. Aspirin + flasteri

Nešto protiv glavobolje, bola u stomaku i mišićima – uvek je potrebno superženama kako im ne bi pokvarilo svakodnevne planove – od sastanaka do evenata. Svakako, u džep sa strane ubacite i flaster u slučaju žuljeva ili posekotina.

6. Ruž

Radni dan koji traje minimum 10 sati podrazumeva da će se šminka koju nanesemo ujutru vrlo verovatno pokvariti do večeri. U tim slučajevima sa sobom nosite jedan magičan ruž kojim ćete u jednom potezu oživeti svoj look.

7. IQOS

Ukoliko ste pušač, ali vam smeta duvanski dim i želite da se vaša kosa i odeća ne osećaju na duvanski dim cigarete, operedelite se za bolju alternativu, kao što je na primer IQOS uređaj koji zagreva, a ne sagoreva duvan, pa samim tim nema duvanskog dima. Imajte u vidu svakako da ni ovakvi proizvodi nisu bez rizika, jer sadrže nikotin koji izaziva zavisnost.