Onaj osećaj kada prvi put u godini izađeš na ulicu i udahneš proleće. Ne poneseš jaknu. Sedneš u baštu. Prošetaš s jednog kraja grada na drugi s omiljenom pesmom na repeat. Osetiš nalet euforije. Ovo doba godine vraća energiju, radost i polet, te nismo mogli da dočekamo da ga proslavimo, i to sa brendom IQOS koji je u aprilu obeležio 6 godina postojanja!

Kao specijalno rođendansko iznenađenje, bend sa svojih 10 muzičara obišao je IQOS zone u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu svirajući IQOS pesmu, uz nezaobilazne rođendanske čestitke, a vrhunac rođendana je bila proslava rođendana u IQOS Boutique-u u Galeriji.

IQOS_Bday_ Warp21.jpg
Promo 

U aprilu 2017. godine, IQOS se pojavio na srpskom tržištu kao inovativna alternativa pušenju cigareta. Ovaj proizvod za zagrevanje duvana postavljen je kao proizvod koji ima za cilj da nas oslobodi od duvanskog dima. U proteklih šest godina, IQOS je postigao značajan napredak u svojoj misiji zahvaljujući naučnoj i tehnološkoj podršci 980 svetskih stručnjaka. Kroz asortiman bezdimnih proizvoda ovaj brend nastavlja da širi granice i unapređuje zadovoljstvo svojih korisnika.

IQOS_Bday_ Warp28.jpg
Promo 

Nakon dugogodišnjeg istraživanja i razvoja, IQOS se prvi put pojavio na tržištu 2014. godine u Italiji i Japanu. Nakon toga, ova inovativna ideja se proširila na mnoga druga evropska i svetska tržišta, uključujući Srbiju. U proteklih šest godina, IQOS je uspešno uticao na navike mnogih punoletnih pušača u ovom regionu. Motivisani slogom "ZAJEDNO NAPRED", nastavljaju da pružaju opciju svim zainteresovanim punoletnim pušačima koji bi inače nastavili da puše, da odaberu bolju alternativu.
Najbolji izbor za svakog pušača je da ostavi duvan i nikotin u potpunosti. IQOS nije proizvod bez rizika, jer oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

IQOS_Bday_ Warp14.jpg
Promo