OVA DEŠAVANJA U BEOGRADU NE SMETE DA PROPUSTITE ZA VIKEND OD 22. DO 24. SEPTEMBRA: Elle Weekending vas vodi na top mesta

Izdvajamo top 3 najbolja dešavanja za ovaj vikend u Beogradu!

Press, nikola milovic

Ovo je vikend kada se i zvanično, kalendarski, dešava smena godišnjih doba i jesen stiže na naša vrata. Budući da želimo ne želimo da gubimo entuzijazam, okrećemo se ka sjajnim aktivnostima koje nam ulepšavaju prve tmurnije dane u prestonici.

Počinjemo sa obilaskom novih cool lokala koji pozivaju da budu naša omiljena utočišta u jesenjim danima. Ove nedelje, uputili smo se ka kafiću "Single Origin" u Makenzijevoj ulici na Vračaru. Coffee shop nas oduševljava svojim enterijerom u
industrijskom stilu, kao i posebnom pažnjom koju posvećuju pripremi svake šoljice kafe. Rezervišite svoj sto na vreme.

Nikola Milović 

Nikola Milović 

Ukoliko između 18. i 25. septembra prošetate Knez Mihailovom ulicom, obavezno se zadržite na platou ispred TC "Rajićeva", jer je jedinstvena umetnička instalacija "Next Level Cube", kakva se može videti u najvećim svetskim muzejima savremene umetnosti, sada dostupna i u Srbiji i nalazi se upravo na ovoj lokaciji.

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, "Next Level Cube" pruža jedinstveno i nezaboravno iskustvo - eksterijer čine infinity mirrors - osvetljeni reflektivni paneli koji stvaraju hipnotički efekat "beskonačnog ogledala", dok enterijer iznenada oživljava kroz imerzivne videe, sa dinamičnom igrom različitih oblika, stvarajući nadrealni utisak harmoničnog kretanja. 

Promo 

To omogućava posetiocima da naprave nesvakidašnje fotografije i videe, a u Cube-u se mogu videti tri videa sa različitim temama - tehnologija, jednostavnost i uživanje, jer je "Next level Cube" instalacija inspirisana novim IQOS ILUMA uređajima i njihovom revolucionarnom tehnologijom.

IQOS ILUMA predstavlja tehnologiju zagrevanja duvana sledeceg nivoa: napredni sistem zagrevanja bez oštrice, bez ostataka duvana ili potrebe za čišćenjem, inovativan dizajn i jednostavna upotreba, a na našem tržištu biće dostupna od 30.
septembra.

Promo 

Vikend zatvaramo posetom izložbe italijanske umetnice mlađe generacije Matilde Romagnoli. Savršena studija tela u vidu monumentalne skulpture dvostrukog portreta je umetničko delo koje morate videti uživo! Izložbu, takođe, čini serija manjih skulptura, cite specific instalacija i pregled crteža, a inspiraciju za ovu izložbu Matilde je pronašla pre svega u italijanskoj kinematografiji pedesetih godina prošlog veka. Izložbu možete pogledati u bioskopu Balkan do 30. septembra 2023, svakoga dana osim ponedeljka od 12 do 20 časova, a ulaz je slobodan.

Bojana Janjić 

Bojana Janjić