Leto nam polako pristiže, a sa njim i novi muzički albumi koji će podići temeperaturu u vazduhu, i pripremiti nas na zavodljivo đuskanje na plažama, sa koktelom u ruci!

(Na njihovoj workout playlisti: Omiljene pesme za vežbanje najpoznatijih modela na svetu)

Tople letnje noći, žurke na bazenu i najvećim klubovima ne bi mogle da prođe bez najnovijih hitova koje su nam na vreme spremile najveće zvezde.

Svetske muzičke produkcije su na vreme objavile nove albume i singlove koji će sigurno zaživeti i slušati se u narednom periodu.

Mi smo odabrali najbolje hitove koje treba da dodate na svoju letnju playlistu:

Liana Bank$

Liana Bank$ može se pohvaliti svojim novim singlom "LVLUP"na kome je sarađivala sa Rihannom i Nicki Minaj. Kako smo i očekivali, reč je o r&b numeri koja je komponovana u njenom prepoznatljivom stilu. Dvadesetpetogodišnja Njujorčanka, pruža nam mnogo zabave i dobrog ritma, a dok čekamo mixtape Insubordinate, uživaćemo u singlu "LVLUP", kao i nedavno objavljenim pesmama "M.O.N." i ."Leave Me Alone."

Bishop Briggs

Pevačica iz LA koja se predstavljala pod imenom Bishop izazvala je totalno oduševljenje svojom pesmom "Wild Horses", ali je nedavno nažalost morala da promeni svoje ime. Sada nastupa pod novim imenom- Bishop Briggs, ali njene pesme i dalje oduševljavaju kombinacijom elektro bitova, zajedno sa njenim dubokim, neobičnim glasom kojim nas je odavno osvojila... 

Astronautica

Kada je odrastala Edrina Marinez ona je želela da bude astronaut. S obzirom da se nikada nije obrela u istraživanju kosmosa, ona je rešila da istraži nove fronotve i pomeri granice kao Astronautica. Njeni bitovi su svilenkasti i glatki, puni dobrih vibracija i mešaju se sa zvukom funka zbog čega predstavljaju savršen soundtrack za leto. Debitantski album Gemini izašao je u januaru, a Edrina je najavila svoju turneju u junu, kada će svoju funky muziku predstaviti publici.

Coco Morier

Možda ne znate ime Coco Morier, ali smo sigurni da znate njene pesme. Ova neobična devojka je do sada radila kao tekstopisac, te je pisala tekstove za Britney Spears, Sky Ferreira, Selenu Gomez, Ellie Goulding, i mnoge druge. Sada ona u stopu prati Siu, i pravo iza scene odlučuje da se pojavi u fokusu, zahvaljujući svom debitantskom albumu Dreamer, koji izlazi 8. jula. Njene pesme su sanjivi pop zvukovi sa seksi vajbom iz sedamdesetih...

Kristin Kontrol

Kristin Welchez je nastupala kao deo sastava indie rock benda Dum Dum Girls, ali sada je započela svoju solo karijeru pod imenom Kristin Kontrol. Njene nove pesme su mešavina zvukova iz osamdesetih, synth popa i zvukova gitare i bas linije, koji čine nešto alternativniji, modernijni zvuk. Njen debitantski album X- Communicate izlazi 27. maja, baš na vreme da ga preslušate i dodate na svoju letnju playlistu. 

SZA

SZA se pojavila na sceni svojim vreliiim album Z,  iz 2014, od kada je imala fantasitčne live nastupe, uključujuči Coachella festival u aprilu ove godine. SZA, čije pravo ime je Solána Rowe se sada može pohvaliti novim albumom na kome vredno radi, i dok je i dalje datum izlaska nepoznat, ona nas je obradovala svojom novom pesmom "twoAM", koja predstavlja rework pesama Partynextdoor i Drakeove "Come and See Me.". Reč je o booty call baladi, koja će vas oduševiti.

Margo Price

Kada je Margo objavila solo debitantski album, Midwest Farmer's Daughter, ona je oduševila slušaoce širom sveta svojim očaravajućim pesmama koje ističu tugu, snagu, slobodu, kao i sve duboke emocije i situacije kroz koje je prošla kroz život. Njen album izdaje Third Man Records čime je ona postala prva umetnica iz svoje zemlje koja je izdala album za ovu kuću. Sada, nam stiže nova pesma "About to Find Out". 

Emmy the Great

Emma-Lee Moss koja nastupa pod imenom Emmy the Great je u martu ove godine objavila svoj treći album Second Love, na kome se posebno izdvojio singl "Swimming Pool." Pesme Emmy the Great su prepoznatljive po nežnom glasu i efektima gitare, koji stvaraju intezivnu atmosferu koja vas tera da se nasmejete i zaplačete u isto vreme. 

The Aces

Na njihovom internet sajtu, The Aces su opisali sebe kao "četiri devojke koje žele da osvoje svet". Ako se baziramo na na njihov debitantski singl Stuck, teško je ne složiti se sa time. Bend koji čine sestre Cristal i Alisa Ramirez, basista McKenna Petty i gitarista Katie Henderson nam predstavljaju pravi kalifornijiski, cool vajb. Bend za sada ima samo jednu objavljenju pesmu, ali smo sigurni da će vam se svideti i da nećete moći da je izbijete iz glave. Iskreno, ne možemo da išlekamo da preslušamo ceo album i da vidimo šta su nam ove devojke spremile.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija