Od momenta kada smo saznali da će se u novom biografskom filmu o životu Jackie O., naći Natalie Portman, s nestrpljenjem smo iščekivali dan kada ćemo konačno i pogledati film. I taj trenutak je sve bliži i bliži, a prvi trejler za film nagoveštava da je ceo svet bio u pravu: Natalie Portman bi mogla da osvoji Oskara zahvaljujući ovoj ulozi!

Naime, ne pamtimo kada je neki trejler bio toliko dirljiv i prilično emotivan, a Natalie prelepa i toliko slična slavnoj ženi, da smo morali po nekoliko puta da ga pogledamo.

Oko ovog filma odavno je stvorena fama, nakon prvih vizuala koji su se pojavili na kojima je Natalie izgledala kao prava Jackie Kennedy, koja je i dan, danas otelotvorenje iskonske elegancije i jedna od najmističnijih figura američke istorije.

Njena milosrdna pojava, besprekoran stil i hrabrost da se suoči sa tragičnom smrću supruga u momentu kada su oči miliona ljudi uprte u nju je slika koja se večno pamti.   

"Nek vide šta su uradili," rekla je Jackie 22. novembra 1963, odmah nakon atentata na njenog supruga, tada predsednika Amerike - John F. Kennedyja u Dalasu, kada su je bliski saradnici prvog čoveka države posavetovali da se umije i obriše sa pink kostima tragove krvi, dok je sedela kraj njegovog beživotnog tela u avionu kojim je telo prebačeno u Vašington.

Film prati upravo dane posle Kennedyjeve smrti, i to iz ugla njegove supruge.

U trejleru vidimo flešbekove iz njihovog zajedničkog života - rođendan sina, igranje sa decom u letnjikovcu, balove ali i zlosutni Dalas, i to sve u nekom slowmotionu u kom je Natalie toliko uverljiva kao krhka, a opet snažna Jackie. 

Trnci su nas prošli nakon gledanja, a prići će i vas:

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija