Kada su u pitanju garderoberi poznatih, moramo da priznamo kako nismo baš sigurni u čiji bismo pre voleli da "uđemo" - od Carrie Bradshaw ili SJP. Nakon što smo glumicu videli u prelepoj ljubičastoj haljini na premijeri HBO serije "Divorce" koja ima princess kroj i raskošan svetlucavi cvetni vez sačinjen od bisera, perlica i sitnih kristala u raznim bojama, nekako više naginjemo ka SJP. 

Jer, iako nas je juče razočarala (mada, neki su prokomentarisali kako je ovaj look bio više modna hrabrost nego katastrofa) pojavivši se u čudnoj svilenkastoj kombinaciji, na premijeri je bila opet ona stara, izabravši haljinu koju bi i Carrie Bradshaw odobrila i ponela! 

Ljubičasta čipkana haljina nalik midi krinolini s potpisom Dolce & Gabbana je bila odličan izbor, ali ni nadogradnja nije bila manje glamurozna - visoko podignuta punđa, malo jači smokey eye i bronzane sandale sa kaiščićem iz njene poslednje kolekcije cipela.

Super chic Sarah! 

Na premijeri smo videli i Cynthiju Nixon, glumičinu koleginicu iz serije "Sex and the city" koja je došla ne bi li pružila Sarahe podršku, kao i glumca Maria Cantonu koji je takođe bio deo kultnog serijala, što su fotografi ovekovečili u jednoj zajedničkoj fotografiji kao mini SATC okupljanje!   

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija